RONALDO RAZBIO LUKSEMBURG: "Petarda" u Portugalu, majstorska partija fudbalera Junajteda

Č. V.

12. 10. 2021. u 22:39

FUDBALSKA reprezentacija Portugala ubedljivo je savladala Luksemburg sa 5:0, a ponovo je pravi šou ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svetu priredio Kristijano Ronaldo.

РОНАЛДО РАЗБИО ЛУКСЕМБУРГ: Петарда у Португалу, мајсторска партија фудбалера Јунајтеда

FOTO: AP/Tanjug

Majstor ove igre je postigao het-trik i tako uvećao golgeterski saldo u reprezentativnom dresu na 115. Zaista impresivne brojke!

Možda su se navijači u Srbiji potajno nadali da bi Luksemburg mogao da priredi veliko iznenađenje, ali su te nade pale u vodu posle svega 18 minuta igre kada je na semaforu stajalo 3:0.

Dva puta je u tom periodu bio precizan Ronaldo, oba puta sa bele tačke. Treći pogodak je bio delo njegovog saigrača iz Mančester junajteda Burna Fernandeša.

Nisu tu stali izabranici Fernanda Santoša, pa su u nastavku utakmice još dva puta zatresli mrežu Morisa. Uradili su to Palinja i ponovo jedan od najboljih fudbalera današnjice.

Portugal je izgledao impesivno i sada ga po svemu sudeći čeka meč sa Srbijom u kojem će pasti odluka o putniku u Katar. Ukoliko "selesao" pobedi Irsku 11. novembra u Dablinu biće mu bod dovoljan u poslednjoj rundi protiv "orlova" da ode direktno na Mundijal.

BONUS VIDEO: NOVAK ZAPEVAO "PUKNI ZORO"! Pogledajte snimak o kom priča Srbija, Đoković oduševio goste

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)