ZVEZDA OSULA PALJBU PO STANOJEVIĆU I PIKSIJU: Bukti rat na Topčiderskom brdu, pominju se FSS i Tole

Novosti online

07. 10. 2021. u 12:22

NEMA mira u srpskom fudbalu, ni kada lopta miruje, ni kada imamo odlične rezultate u Evropi, a i o reprezentaciji se govori sa punim ustima....

ЗВЕЗДА ОСУЛА ПАЉБУ ПО СТАНОЈЕВИЋУ И ПИКСИЈУ: Букти рат на Топчидерском брду, помињу се ФСС и Толе

FOTO: Č. Vuković

Izgledalo je da je sunce obasjalo srpski fudbal, ali ipak nije. I izgleda neće još dugo godina, ako se ikada i desi.

Naime, Zvezdan Terzić je intervjuom koji je dao za TV Pančevo udario na Partizan i selektora Dragana Stojkovića Piksija, a na Marakani je to i zvaničan stav, koji je u emisiji Zvezdaški pretres za klupsku televiziju izneo portparol crveno-belih Miljan Milošević.

- Moram da iskoristim priliku da iznesem i zvaničan stav klub. Klub je zabrinut jer je pre ove utakmice sa Metalcem došlo do određenih pojava u srpskoj fudbalskoj javnosti pre svega, neposredno pre ove utakmice i nekoliko dana pre utakmice sa Voždovcem došlo je do nekih čudnih komentara. U pitanju su pre svega komentari našeg večitog rivala, koji su možda bili očekivani. Međutim, začudilo nas je ono što se događa u FSS, gde su prvo trener večitog rivala, potom i selektor komentarisali regularnost prvenstva - kazao je portparol crveno-belih Miljan Milošević.

FOTO: FK Partizan

 

Nastavili su iz Zvezde da prozivaju trenera Partizana Aleksandra Stanojevića, ruku na srce između redova

- Nije nam jasno sa koje pozicije oni to čine, komentarisali su kako je sada sve regularno, super, sjajno i bajno. Stiče se utisak da čim Zvezda nije na prvom mestu, da je sve regularno, kao da pre toga nije bilo. Bilo je komentara da je nenormalno da Zvezda ima mali broj poraza u četiri sezone, a da je taj, koji je to komentarisao, u prvom mandatu bio trener, imao tri poraza recimo na klupi tima koji je vodio.

Ni FSS nisu zaobišli, kao ni selektora Dragana Stojkovića Piksija... 

FOTO: AP/Tanjug

 

- Tada je sve to bilo normalno i dokle god je takva situacija, sve je regularno. Čak i u FSS to komentarišu kako je sve super, a onda se isto kaže kako nema mesta igračima iz naše lige u reprezentaciji, onda dođete u situaciju da Zvezda ima reprezentativce Kanade, Australije, Austrije, afričkih zemalja.. Ali Katai, recimo, nema mesta u reprezentaciji, iako taj Katai da devet golova u osam utakmica, u najboljoj je formi od svih napadača u Evropi što se tih parametara tiče. Ali iz nekog razloga se komentariše kako je sve neregularno i preti se odlaskom ispred Skupštine Srbije ako tako ne bude bilo. Znači, ako stanje na tabeli ne bude ovakvo kako je trenutno, ići će se ispred Skupštine. Čemu to vodi? Kako Savez tada ne reši da reaguje i da prokomentariše takav komentar takmičenja, nego se posle toga nastave afirmativne izjave da je sve regularno, sve je super, da uživamo u fudbalu, ali da nam taj fudbal ne proizvodi ništa za reprezentaciju - naveo je Milošević.

U Zvezdi su se dotakli i Toleta Karadžića...

FOTO: FSS

 

 - Priča se o koeficijentu, kako Zvezda i Partizan obezbeđuju još jedno mesto u Ligi šampiona. Nije baš tako, jer nisu oba kluba podjednako doprinela. Može da se ponovi da je sve regularno kada Zvezda nije bila prva i kako je četiri godine sve nenormalno, a kako je za vreme Tomislava Karadžića sve bilo regularno i sjajno, samo nas u Evropi nije bilo, liga nije imala nikakav status u Evropi. Nipodaštava se što radi Zvezda, uprava, trener, igrači... Ne znam s kojim ciljem. Ovo sam morao da prenesem kao zvaničan stav kluba - poručio je Miljan Milošević.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

DO TITULE UZ BARJAKE: Zvezda ne samo da časti navijače u poslednjem kolu, već sprema i posebnu atmosferu za šampionski ples