STANKOVIĆ POSLE POBEDE: Momci su bili fenomenalni, Saša Ilić svojim igračima zamerio jednu stvar

Novosti online

29. 08. 2021. u 21:15

FUDBALERI Crvene zvezde pobedili su Čukarički sa 2:1 na Banovom brdu u sedmom kolu Superlige Srbije. Utiske posle meča izneli su treneri Dejan Stanković i Saša Ilić.

СТАНКОВИЋ ПОСЛЕ ПОБЕДЕ: Момци су били феноменални, Саша Илић својим играчима замерио једну ствар

FOTO: M. Vukadinović

Strateg crveno-belih bio je zadovoljan igrom svog tima, koji je prikazao dobru igru protiv "brđana". On jedino žali zbog primljenog pogotka u finišu utakmice.

- Danas su momci bili fenomenalni, svi su mislili da ćemo samo spustiti kofere i da smo umorni. Videli ste po kakvom terenu su momci bili dobri. Žao mi je zato što smo primili gol, bila je perfektna utakmica. Odradili smo 12-13 utakmica za 40 i nešto dana i večeras su bili neverovatni. Mogli su dati još koji gol - rekao je Stanković za "TV Arena sport".

Saša Ilić je pretrpeo prvi poraz od kada je seo na klupu Čukaričkog. Igračima je zamerio to što su u strahu odigrali prvo poluvreme.

- Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi. Mojim momcima mogu da zamerim samo jednu stvar, a to je strah u prvom poluvremenu. Ne želim to da vidim kod njih. Imaju potencijala, imaju talenta i to želim da vidim - istakao je trener "brđana".

Sada u Superligi Srbije sledi reprezentativna pauza, a posle toga Crvena zvezda dočekuje Proleter, dok Čukarički ide u Lučane na gostovanje Mladosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024