CEO SVET SE SMEJE AMERIKANKI! Zbog loše trke divljala pred kamerom (VIDEO)

Novosti online

22. 08. 2021. u 16:27

PRIVUKLA je Šakari Ričardson pažnju celog sveta nekoliko dana pred Olimpijske igre, kada se saznalo da u Tokiju neće trčati zbog pozitivnog doping testa.

ЦЕО СВЕТ СЕ СМЕЈЕ АМЕРИКАНКИ! Због лоше трке дивљала пред камером (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin Tviter/@Homesteadboy503

Pala je zbog marihuane, priznala je kasnije da je koristila nedozvoljenu supstancu kako bi skrenula misli sa smrti majke, a SAD su ostale bez glavnog aduta u trci na 100 metara.

Američka atletičarka je na mitingu Dijamantske lige završila trku na poslednjem mestu i sa ''debelim'' zaostatkom gledala kako najbrža žena na svetu u ovom trenutku Ilejn Tompson-Era trči drugi najbolji rezultat ikada - 10.54!

Zbog toga je sprinterka koja je propustila Olimpijske igre ovog leta pod strašnim udarima javnosti.

- Ovo je samo jedna trka. Nisam završila. Računajte da sam gotova, ako to hoćete... Pričajte sra*nja kakva god želite! Znate da mogu mnogo više da uradim, besnela je Šakari Ričardson nakon trke.

Šakari Ričardson je bila veoma energična dok je davala izjavu nakon trke:

Zbog toga je poslala predmet podsmeha na društvenim mrežama. Mnogi su pravili šale na njen račun zbog katastrofalne trke i poslednjeg mesta na 100 metara, iako je bila jedan od favorita za osvajanje zlatne medalje, a drugima je bio zanimljiv njen ovakav nastup.

(Mondo) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili