KAD MERIDIAN ČASTI - SVI DOBIJAJU! Preuzmi 1.000 RSD, odigraj tiket i postani milioner!

Promo

22. 08. 2021. u 12:00

SPORTSKA kladionica Meridian časti i ovog vikenda, pa osim što nudi najveće kvote na svetu, tu su i fantastični bonusi bez uslova, koji su idealni za Premijer ligu i ostale lige petice!

КАД МЕРИДИАН ЧАСТИ - СВИ ДОБИЈАЈУ! Преузми 1.000 РСД, одиграј тикет и постани милионер!

FOTO: Promo

Dok se mediji "prepucavaju" oko potencijalnih transfera Kristijana Ronalda i Dušana Vlahovića, sjajni napadači moraju da se fokusiraju na utakmice u Seriji A. Sezona je startovala, a to znači samo jedno – napadači su spremni da rešetaju protivničke mreže.

Juventus i Fiorentina, baš kao i Mančester junajted i Totenhem recimo napadaju nove bodove, neki i titule, a sve to garantuje pravi fudbalski spektakl.

Na koji način sve to ispratiti? Pre nego što se smestite u svoje udobne fotelje, otvorite flašu omiljenog pića, savetujemo vam da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmete sjajan BONUS BEZ USLOVA od 1.000 RSD i onda se prepustite pravom uživanju.

Osim bonusa, na istom mestu vas čekaju i NAJVEĆE KVOTE NA SVETU, ali i još dodatnih promocija. Verujte nam na reč, nećete znati koji pre a iskoristite! 

Za one koji već imaju nalog, a nisu eponovali novac, tu je pravi izazov – 200% BONUSA na prvi depozit, a ako se odlučite da odigrate više parova – tu je i BONUS NA PAROVE, koji iznosi i do 2000%!

Meridian je rešio a doatno zagreje ovo leto, zato – ne propusti priliku da postaneš novi milioner!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ PREKINUO SPEKULACIJE! Otkrio da li je namerno dobio žuti karton pred večiti derbi