BOLNICA U HUMSKOJ: Partizan odlaže meč sa Metalcem

Novosti online

13. 08. 2021. u 11:37

Zbog činjenice da se tokom pre i tokom teškog meča sa Sočijem povredila nekolicina fudbalera, Partizan je bio prinuđen da odložio utakmicu Superlige Srbije, koja je trebalo da se igra u nedelju od 20.30 časova na stadionu u Humskoj.

БОЛНИЦА У ХУМСКОЈ: Партизан одлаже меч са Металцем

FOTO: M. Vukadinović

Težak žreb Lige konferencija, jaki ruski tim, u međuvremenu i gostovanje Novom Pazaru, prilično su potrošili resurse tima iz Humske i pomenuta odluka je bila neminovna.

Tome u prilog i činjenica da su crno-beli pre meča sa ruskim timom ostali bez Danila Pantića, koji se povredio na zagrevanju i koga je potom zamenio Filip Holender, takođe rovit od povrede skočnog zgloba koju je zadobio dan pre utakmice sa Novim Pazarom, zbog čega nije bio ni u protokolu, iako je planiran kao starter.

Slična priča je i sa Aleksandrom Šćekićem, jednim od junaka eliminacije Sočija, koji već duže vreme igra i muči se sa povredom primicača, dok je Nemanja Jović van stroja usled povrede kolena, od koje se još uvek oporavlja.

Ivan Obradović i Aleksandar Miljković tek izašli iz povreda i imaju dva zajednička treninga sa timom, iako ih je Stanojević "gurnuo u vatru" u produžetku meča sa Sočijem.

Pride, još nekolicina nosilaca igre oseća posledice neshvatljivo teškog žreba i dvomeča sa jakim ruskim timom i klub je jenostavno bio primoran na ovakav potez. Tim pre što u sredu sledi novo daleko putovanje, a u četvrtak i konačna borba za plasman u grupbnu fazu Lige konferencija protiv portugalske Santa Klare.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!