DRAMA U MOSKVI: Srpskom fudbaleru spasavali život, meč završio krvave glave (VIDEO)

Novosti online

08. 08. 2021. u 15:33

STAMENI Srpski defanzivac Ivan Miladinović, fudbaler Sočija na pozajmici u Nižnjem, zabrinuo je navijače nakon jučerašnjeg duela.

ДРАМА У МОСКВИ: Српском фудбалеру спасавали живот, меч завршио крваве главе (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Jutjub/NEWS TODAY

Sudar snažnog srpskog defanzivca i fudbalera Spartaka sa kojim se borio za loptu dogodio se juče, a Miladinović je brzo prebačen u bolnicu. 

Njemu su prvobitno pomogli saigrači, a potom i lekarski tim Nižnjeg, da bi na kraju bio hospitalizovan, a u bolnici se još uvek nalazi. 

Danas se saopštenjem oglasio i klub koji ga je pre samo nekoliko nedelja doveo na pozajmicu iz Sočija. Miladinović je zadobio jak udarac u prednji levi deo glave, ali i jednu unutrašnju povredu. 

- Verujemo da će se naš borac izboriti sa ovim i da će se uskoro priključiti timu. U međuvremenu, našem defanzivcu želimo brz oporavak. Uz tebe smo, Ivane.

Miladinović i ofanzivac moskovskog Spartaka Ezekijel Ponse sudarili su se glavama, a obojica su istog trenutka pali na travu. Najbliži saigrači su odmah počeli da dozivaju pomoć sa klupe za rezerve, dok su ga drugi okretanjem na bok i izvlačenjem jezika sprečili da se uguši.

Podsećamo, Ivan je tokom karijere u Srbiji nosio dres Jagodine i Radničkog iz Niša. 

(Mondo/Novosti) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

LEGENDARNI FUDBALER MENJA MILOŠEVIĆA: Sergej Barbarez novi selektor Bosne i Hercegovine