NOVAK Đoković je imao sve u svojim rukama, dobio prvi set 6:1 i brejk prednosti u drugom, ali je onda samo u jednom trenutku stao u polufinalu Olimpijskih igara i ostao bez plasmana u finale.

Komentari (19)

Misa

30.07.2021. 12:54

Nole sta da ti kazu kad i sam znas da nisi bio fokusiran na mec. Gubio si prethodnih dana fokus na nebitne stvari. Sta ce ti mecevi u miksu, ako ti je cilj medalja u singlu? Gubljenje energije.

Duki

30.07.2021. 13:08

Mislim da mu je mnogo falilo tu da budu Marjan Vajda, Goran Ivanišević i cela porodica. Ovo je verovatno uticalo i na samu igru, pobedu, samopouzdanje. Nije imao onu najbolju podršku na koju je navikao i smatram da je tuc ključ problema. Tako da ne znam zašto nije bio celi tim u loži?

Sumadinac

30.07.2021. 16:22

Pa sta reci,a ne zacuditi se.Kakav selektor Trojicki?Kako on pored Obradovica i jos kojih strucnhaka selektor.Svaka cast Viktoru sto je dao za tenis ali biti selektor igracu br.1 ne ide i selektor reprezentacije.Politika je sve kod nas unistila u sportu gde se umesala.Svaki sport.Mada Novaku ovo nije smelo da se desi.

Džoni

30.07.2021. 16:28

Da si se malo manje šlihtao po olimpijskom selu trudeći se da te "svet zavoli", a malo više fokusiran na protivnike i fokus na medalju ZA SRBIJU, u ovoj konkurenciji prošetao bi se. Ovako, prošetao si do Japana i vratićeš se bez i jedne medalje.

Rale

30.07.2021. 19:13

Kapa dole Novaku Djokovicu samo zato sto ucestvuje na OI za Srbiju. Na njegovom mestu 99% sportista bi preskocilo OI u Tokiu. Nole glavu gore idemo dalje. Ajmooooooooo Noooooooleeeeee...

Novo

30.07.2021. 22:08

Legendo, ne postoje riječi kojima oni što te ne vole, mogu opisati sreću zato što si izgubio. Nalaze ti mane koje niti imaš, niti si ikad imao. Svi su Generali posle bitaka koje ti decenijama vodiš. Ja ti od srca čestitam za sve što si uradio do sada i smatram da se u narednih sto godina neçe, niti može pojaviti šampion poput tebe, kako na terenu, uvak sam protib svih, tako i van njega, veliki gospodin i džentlimen. Takav se rodiš, to se ne može naučiti. Idemoooo, sa verom u Boga.