SUMA JE TU, ŠTOPER I NAPADAČ ISPALI: Vidite spisak igrača koje je Partizan prijavio za Evropu

Novosti onlajn

20. 07. 2021. u 16:24

PRIJAVIO je Partizan igrače za evropsku premijeru. Trener Aleksandar Stanojević odredio je spisak fudbalera na koje računa za dvomeč sa DAC Stredom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Konferencije i na njemu je 31 igrač.

СУМА ЈЕ ТУ, ШТОПЕР И НАПАДАЧ ИСПАЛИ: Видите списак играча које је Партизан пријавио за Европу

Foto: Novosti arhiva, UEFA

Možda je malo iznenađenje što među licenciranima nema Nikole Štulića, ali neko vreme se priča da će mladi napadač na pozajmicu, te ga verovatno zbog toga ni nema na spisku.

Iako je propustio gotovo cele pripreme Sejduba Suma je registrovan za Evropu, a od igrača sa priprema nema još mladog golmana Lazara Slavkovića, koji će isto na pozajmicu, kao ni štopera Luke Subotića.

Na spisku igrača su i Rajko Brežančić i Marko Živković, mada Stanojević ne može da računa na njih za Stredu. Ipak, licencirani su zato što između dve runde kvalifikacija mogu da se promene sa spiska najviše trojica igrača.

Na B spisku, koji čine igrači mlađi od 21 godine su Nemanja Jović, Samet Baždar, Marko Milovanović, Lazar Pavlović i Mateja Đorđević.

Igrači na koje Stanojević računa za dvomeč sa Stredom i evropsku sezonu su:

Golmani: Vladimir Stojković, Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović.

Defanzivci: Aleksandar Miljković, Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Marko Živković, Bojan Ostojić, Mateja Đorđević, Ivan Obradović, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić.

Vezisti: Bibras Natho, Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Sejduba Suma, Lazar Pavlović, Nikola Terzić, Miloš Jojić, Lazar Marković, Danilo Pantić, Nemanja Jović.

Napadači: Rikardo Gomeš, Filip Holender, Marko Milovanović, Samed Baždar, Aleksandar Lutovac.

Prvi meč između Partizana i DAC Strede igraće se u četvrtak od 21 čas u Humskoj, revanš je za nedelju dana u Slovačkoj.

(Mocartsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!