FUDBALERI VOJVODINE DANAS STARTOVALI SA PRIPREMAMA - Đorđević: Krećemo od "nule"

S. BAJIĆ

09. 06. 2021. u 14:10

VOJVODINA je počela pripreme bez devetorice standardnih igrača kojima je istekao ugovor, ali sa velikim brojem fudbalera koji su se vratili sa pozajmica iz drugih klubova i samo jednim pojačanjem, Aleksandrom Busnićem, (23) dojučerašnjim kapitenom i „zadnjim veznim“ Rada.

ФУДБАЛЕРИ ВОЈВОДИНЕ ДАНАС СТАРТОВАЛИ СА ПРИПРЕМАМА - Ђорђевић: Крећемо од нуле

Foto: N. Karlić

Sa njim je sve dogovoreno i trebalo bi danas- sutra da se overi potpisom. Na terenima fudbalskog centra „Vujadin Boškov“ danas pre podne na prozivci i prvom treningu, nije bilo Drinčića, Saničanima (Partizan), Bralića (Osijek), Andrića, Đurića, Gemovića, Bojića, Brkića i Stojkovića, koji nisu nastavili saradnju sa Novosađanima. 

- Na početku smo stvaranja tima- kaže Slavoljub Đorđević, novi trener Vojvodine.- Imamo kvalitetne igrače koje ćemo kroz rad i utakmice da „oživimo“ da pokažu svoje vrednosti. Od pojačanja potrebna su nam trojica- četvorica igrača na poziciji štopera, beka i napadača. Igraćemo drugačije, imam ideju, ali to zavisi i od igrača na osnovu kojih ćemo odrediti model igre. Bitno je da napravimo balans, ekipu u proseku starosti do 23 godine i da budemo konkurentni na tržištu.

Početak priprema u Novom Sadu


FUDBALERI Vojvodine će u narednih desetak dana trenirati na terenima njihovog fudbalskog centra „Vujadin Boškov“, 20. juna pripreme će nastaviti dvonedeljnim boravkom na Pohorju, gde će odigrati nekoliko kontrolnih mečeva, za 10. juli su planirali „generalku“, kako bi 17. bili spremni za start sezone.
 

Uz sve to, strateg koji je preuzeo novosadskog superligaša pre dve nedelje, ističe da su klupske ambicije, najviše.

- Počinjemo od „nule“, imamo plan i ambicije da sprovedemo u delo novu klupsku politiku, afirmaciju mladih igrača, borbu za vrh tabele i Kup Srbije i, naravno, da što dalje doguramo u Evropi- kaže Đorđević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)