OGLASILE SE NAKON VELIKOG USPEHA: Hurricane otkrile ko im je najveća podrška tokom takmičenja

Novosti online

21. 05. 2021. u 10:17 >> 10:26

IVANA Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić nisu krile svoju sreću i zadovoljstvo nakon što su odvele Srbiju u finale Pesme Evrovizije pesmom "Loco, loco".

ОГЛАСИЛЕ СЕ НАКОН ВЕЛИКОГ УСПЕХА: Hurricane откриле ко им је највећа подршка током такмичења

Foto: EPA

Nakon fantastičnog nastupa koji su pored naših komentarisale i svetske face, članice sastava su podelile prve reakcije nakon što su voditelji u Roterdamu pročitali da ćemo nastup Uraganki gledati i u subotu!

 - Presrećne smo što smo prošle u finale! Ostvarila nam se ogromna želja i jedva čekamo subotu. Komentari su sjajni, publika i fanovi su oduševljeni tako da smo prezadovoljne -  rekle su članice sastava Hurricane i zahvalile timu koji ih je bodrio svake sekunde nastupa.

 - Značila nam je podrška našeg kompozitora Nemanje Antonića, kao i saradnika na pesmi Darka Dimitrova koji su bili sa nama u grin rumu i bodrili nas. Bila je tu i naša Marija Šerifović koja nam je takođe bila ogromna moralna podrška i prezahvalne smo joj na svemu.

Za kraj su poručile:  - Gledajte nas u subotu!

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni