SVIFTOVA ZAHVALILA DEČKU, LIPA NAGRADU POSVETILA HEROJIMA: U londonskoj "02 areni", dodeljene Brit nagrade, muzičari nastupali uživo

V.N.

12. 05. 2021. u 23:02

DODELA BRIT nagrada za 2021, u londonskoj "O2 areni", bila je prvi veći muzički događaj u Velikoj Britaniji, a okupio je oko 4.000 ljudi u publici, koji nisu morali da nose maske i paze na fizičku distancu, ali su morali da pokažu negativan test na koronu na ulazu.

СВИФТОВА ЗАХВАЛИЛА ДЕЧКУ, ЛИПА НАГРАДУ ПОСВЕТИЛА ХЕРОЈИМА: У лондонској 02 арени, додељене Брит награде, музичари наступали уживо

Foto AP i EPA

Tačno 2.500 karata podeljeno je zaposlenima u osnovnim delatnostima u Londonu, u znak zahvalnosti na nesebičnoj posvećenosti. Događaj je prenošen i na televiziji, a uživo su nastupili "Koldplej", Elton Džon, Pink, kao i Dua Lipa, koja je pokupila nagrade za najbolji album i najbolju britansku pevačicu. Ona je prvu nagradu posvetila mladom tamnoputom junaku Džimiju, koji je tragično izgubio život u aprilu, pokušavajući da spase ženu koja je sa Londonskog mosta skočila u Temzu, a drugu medicinskoj sestri, dami Elizabet Anionvu. Nagrada "Globalna ikona" pripala je Tejlor Svift, koja je ušla u istoriju kao prvi ženski dobitnik tog priznanja, zahvalivši u govoru i svom dečku. Bili Ajliš je najbolja svetska pevačica, Vikend je najbolji inostrani pevač, a Hari Stajls, koji je došao u "guči" odelu i s tašnom nalik na žensku, ima najbolji singl na Ostrvu - Watermelon sugar.

Ženski trio "Litl miks", čije su dve članice Li-En Pinok i Peri Edvards pre nekoliko dana objavile da su trudne, dobio je BRIT nagradu kao najbolja britanska grupa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna