PEVAČICA SRPSKOG POREKLA FAVORIT EVROVIZIJE: Barbara na 1. mestu, prešišala sve na kladionicama! (VIDEO)

Novosti online

11. 05. 2021. u 18:33

PREDSTAVNICa Francuske na ovogodišnjoj Evroviziji, pevačica srpskog porekla Barbara Pravi, popela se na sam vrh ovogodišnje liste favorita.

ПЕВАЧИЦА СРПСКОГ ПОРЕКЛА ФАВОРИТ ЕВРОВИЗИЈЕ: Барбара на 1. месту, прешишала све на кладионицама! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naše "Uraganke" pale su sa 21. mesta na 28. mesto, a prognoze je objavio sajt Oddschecker.

Devojke iz grupe "Hurricane" u nedelju su otputovale u Roterdam, a juče su imale prvu probu. Nažalost, prognoze za našu pesmu nisu dobre, pa se pretpostavlja da Srbija gotovo da nema šanse za pobedu, sudeći prema poziciji na kojoj se nalazi na sajtovima koji se bave prognozama.

Barbara s pesmom "Voila" je trenutni favorit, a govorila je ranije o svom poreklu i istakla da se nada da će i Srbija i Francuska ući u finale. Priželjkuje pobedu, ali je svakako njena nagrada već to što će nastupiti pred celim svetom.

Deda, inače Srbin, dao joj je nadimak, zato što na srpskom znači "pravo", a njoj se svideo, pa ga je rado i prihvatila. Ova rođena Parižanka je i kantautorka, a osim srpskih ima i iranske korene. Sarađivala je s brojnim umetnicima, među kojima je i Janik Noa, a svojim stilom podseća na mešavinu čuvene francuske šansonjerke Edit Pjaf i moderne pevačice Zaz.

Takmičenje za Pesmu Evrovizije joj nije strano, jer je već dve godine tekstopisac pesama za juniorsku verziju, a 2020. godine je njena pesma "Zamišljam", koju je izvela Valentina, odnela prvo mesto.

Barbara je pobedila na nacionalnom takmičenju za francuski izbor za pesmu Evrovizije i pojaviće se u velikom finalu, jer je Francuska članica ''Velikih 5''. Barbaru ćemo gledati u subotu, 22. maja, a Francusku će u Roterdamu predstavljati pesmom "Voila".

Pesma "Voila" je prva kojom otkriva sebe u punom sjaju, iako je ranije učestvovala u mjuziklima, pa se za njen pevački talenat već znalo.

Na Instagramu je veoma aktivna i svakodnevno postavlja fotografije za više od 45.000 pratilaca.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)