CECA OTKRILA KAKO SE OSEĆA NAKON VAKCINACIJE: Srpska folk zvezda saopštila da li ima neke nuspojave

Novosti online

24. 04. 2021. u 14:52

FOLK zvezda Ceca Ražnatović vakcinisala se juče, 23. aprila, protiv korona virusa, a sada je, dan nakon vakcinacije otkrila kako se oseća i da li ima neke nuspojave.

ЦЕЦА ОТКРИЛА КАКО СЕ ОСЕЋА НАКОН ВАКЦИНАЦИЈЕ: Српска фолк звезда саопштила да ли има неке нуспојаве

FOTO: Ataimages

Naime, Ražnatovićeva se vakcinisala na Sajmu, kineskom vakcinom kompanije Sinofarm, nakon čega je rekla da ništa nije osetila i da je ništa je nije bolelo.

Kontaktirali smo Cecu dan nakon vakcinacije kako bi saznali kako se oseća i da li ima neke nuspojave.

- Odlilno se osećam, spavala sam kao beba (smeh) - kratko, ali duhovito je rekla Ražnatovićeva, a folk zvezda očigledno nema nikakve nuspojave.

Podsetimo, Ceca je na korona virus bila pozitivna u junu 2020. godine, zajedno sa sinom Veljkom. Oboje su, na sreću, prošli bez ikakvih simptoma i posledica. Pevačica je juče nakon vakcinacije apelovala na ljude da se vakcijišu, baš kao što je to i ona učinila.

- Smatram da svaki savesni građanin treba da se vakciniše kako bi pre svega zaštitio sebe, a potom svoju porodicu i ljude koji ga okružuju. S obzirom na to da sam imala koronu, kao što je poznato, imala sam određenu količinu antitela, te sam po savetu lekara to uradila sada. Moramo da shvatimo, zdravstveni radnici polažu ogroman napor kako bi brinuli o našim građanima i to ne smemo nikada da zaboravimo. Smatram da ljudi treba da se vakcinšu i da je to njihova obaveza. Željna sam da se vratimo životu, da imam koncerte, da se veselimo i grlimo! Hajde da se svi potrudimo da to bude što pre - apelovala je Ceca.

Inače, Ražnatovićeva je na vakcinaciji bila veoma raspoložena i veoma doterana. Osim bele majice i crnih pantalona koje su joj stajale kao salivene, svaki detalj na Ceci bio je brendiran i usklađen. Imala naočare brenda Tom Ford, šal Pal Zileri, cipele Dior, tašnicu Šanel, skupoceni sat, kao i prsten sa brilijantima.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)