PRVO GA HLADNO ODBILA, A KASNIJE PRISTALA DA BUDU ZAUVEK ZAJEDNO: Bajagina ljubavna priča o lepoj Emi je pravi hit

Novosti onlajn

23. 04. 2021. u 21:38

MUZIČAR Momčilo Bajagić Bajaga je od 1989. godine u srećnom braku s lepom Emilijom, a zajedno su bili i sedam godina pre venčanja.

ПРВО ГА ХЛАДНО ОДБИЛА, А КАСНИЈЕ ПРИСТАЛА ДА БУДУ ЗАУВЕК ЗАЈЕДНО: Бајагина љубавна прича о лепој Еми је прави хит

Foto V. Danilov

Dok su devojke širom Jugoslavije čeznule za rokerom, njegovo srce uvek je pripadalo samo njegovoj izabranici, a jednom prilikom Bajaga je isprčao kako su se njih dvoje upoznali. Kako je otkrio, sve se dogodilo u gradskom prevozu.

– U busu sam je prvi put pitao da li bi htela da izađe sa mnom u nedelju, a ona je rekla da nedeljom ne izlazi. Meni je to bilo kao da me je "o'ladila", jer ko ne izlazi nedeljom? – pričao je Bajaga jednom prilikom "Novostima".

– Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam... Ja onda nisam postavljao nikakvo dodatno pitanje, bilo mi je "truba". Tek posle nekoliko meseci smo "profurali".

Njihova ljubav izdržala je brojne izazove i ostala jaka posle svih ovih godina, a njena kruna su njihova deca Marko i Anđela.

– O javnim se osobama svašta piše. Ema je to stvarno dobro podnela, posebno tih prvih godina naše veze koje su bile najluđe. Nismo mogli da idemo na letovanje negde gde idu svi. Na Mljetu smo jednom otišli na neku daleku plažu kako bi bili sami. Međutim, od nekuda se pojavilo petoro ljudi koji su samo sedeli i gledali u nas – ispričao je Bajaga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest