"NISAM HTEO NIŠTA DA IMAM S NJOM": Stevan Anđelković i njegova sadašnja supruga se nisu simpatisali u početku - evo zbog čega

Novosti onlajn

09. 04. 2021. u 12:06

PEVAČ Stevan Anđelković venčao se sa svojom devojkom Natašom posle jedanaest godina veze, međutim, sada je otkrio da nisu uvek bili simpatični jedno drugom, ali i interesantan detalj da je prve bračne noći sve pošlo po zlu.

НИСАМ ХТЕО НИШТА ДА ИМАМ С ЊОМ: Стеван Анђелковић и његова садашња супруга се нису симпатисали у почетку - ево због чега

Foto: Printskrin/Jutjub

- Pevao sam u jednom klubu kada sam je ugledao. Međutim, ona je meni bila totalno antipatična. Nisam poželeo ništa da imam sa njom. Bila je dominantna, pravila se važna, a u stvari sve je to bio neki odbrambeni mehanizam, štit. Pitala me je da otpevam neku pesmu, ja sam rekao da je ne znam. Toliko me je nervirala - prisetio se pevač.

Poslala mu je po drugarici ceduljicu sa porukom, a on je pristao da ode na kafu sa njom samo iz pristojnosti. Međutim, posle kraćeg razgovora zaljubio se u sadašnju suprugu.

- To je neverovatno zaista. NJen stav, držanje, kako razgovara, sve mi se svidelo. Tad sam joj tek video i oči, usne, kosu, sve. Sa druge strane, ona je bila zaljubljena u mene dok me nije upoznala. Kada me je videla uživo, razočarala se, nije jo se dopalo ni kako sam se obukao. Ali kasnije je sve proradilo - rekao je on.

Foto: Printskrin/Jutjub

Kako je otkrio, najlepše mu je bilo kada je ugledao Natašu u venčanici, jer je izgledala "kao boginja". Ipak, prva bračna noć nije protekla onako kako mladenci zamišljaju.

- NJena rodbina nam je u 5 ujutru pozvonila na interfon, jer nisu mogli da nađu smeštaj. Izašla je da im pomogne, ja sam za to vreme zaspao. Kada se vratila, nije mogla da me probudi i zajedno sa komšinicom je morala da obije vrata, kako bi ušla u stan. Pravo ludilo - ispričao je Stevan u emisiji "Od A do Da".

Kao što je poznato, kuma na venčanju bila mu je najbolja prijateljica i koleginica Milica Todorović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)