IVANA "URAGANKA" JE GLUMILA U DADOVOM SPOTU: Evo šta je pevač rekao o njenim operacijama - ovako je izgledala (FOTO)

Novosti onlajn

05. 04. 2021. u 19:16 >> 19:44

PEVAČ Dado Polumenta je 2015. snimio spot sa Ivanom Nikolić, sadašnjom članicom grupe "Hurricane", gde se pevačica pojavila kao igračica, a sada je prokomentarisao njihovu saradnju.

ИВАНА УРАГАНКА ЈЕ ГЛУМИЛА У ДАДОВОМ СПОТУ: Ево шта је певач рекао о њеним операцијама - овако је изгледала (ФОТО)

Foto Instagram/ivana_boom_nikolic

Pevač kaže da je Ivana za igranje "klasa".

- Iskreno nisam imao predstavu u vezi sa pevanjem, ali je kao igrač klasa, što se tiče tog vremena i te neke naše saradnje. Ona je dosta napredovala što se tiče pevanja, celokupna ta njihova grupa i priča, sve mi se sviđa, tako da samo reči hvale imam za njih - rekao je Dado.

Foto: Printscreen/Jutjub

S obzirom na to da Ivana u spotu izgleda drugačije nego danas, Dado je prokomentarisao njenu promenu.

- Iskreno, ja sam protivnik svih tih nekih operacija. Sve što je prirodno to mi je lepše. Ona je tada bila prirodna u tom spotu, mada lepo joj i ovo stoji, ali ako mene pitate ja sam više za prirodnu varijantu - izjavio je on.

Pevač se takođe osvrnuo na pesmu kojom će nas "Uraganke" predstavljati na Evroviziji, i priznao da li mu se sviđa, kao i kakav plasman im predviđa.

- Okej je, sviđa mi se. Nisam čuo ostale pesme, tako da nemam predstavu, ali verujem u uspeh. Želim im svaku sreću - istakao je.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)