"VOLIM DA SNIMAM TRUDNA, SVI ME PAZE": Jelisaveta Orašanin otvoreno o privatnom životu, otkrila i da li planira treće dete

Novosti online

30. 03. 2021. u 15:09

GLUMICA Jelisaveta Orašanin progovorila je o svojoj porodici, i istakla da je deci i suprugu košarkašu Milošu Teodosiću više posvećena nego karijeri i glumi.

ВОЛИМ ДА СНИМАМ ТРУДНА, СВИ МЕ ПАЗЕ: Јелисавета Орашанин отворено о приватном животу, открила и да ли планира треће дете

Foto: Instagram

- Trenutno sam više posvećena porodici, nego glumi, što je i prirodno. Shatila sam da volim da snimam kad sam trudna jer me svi paze i vode računa o meni.

Orašaninova je progovorila i o slatkim mukama koje ima sa decom.

- Imam sreću da sin spava. Mada, ćerka mi sve to naplati, tako da mi dođe na isto. Uvek sam imala sreću da leti snimam te uloge, dosta nekih uloga sam nažalost morala da vratim, pošto ne mogu da uklopim privatne i poslovne obaveze. - rekla je Jelisaveta. 

A na pitanje, da li planiraš treće dete, Jelisaveta odgovara na sledeći način:

- Pa polako.

Pošto je i njen suprug Miloš Teodosić imao jednu malu ulogu u seriji "Žigosani u reketu", Orašaninova je otkrila kakve on utiske nosi sa snimanja.

- Čula sam se sa Vesnom Trivalić i rekla sam joj da ga čuva od našeg sveta. Neka budu fini prema njemu. Miloš mi je rekao da mu je bilo fenomenalno na snimanju, ali je posle priznao da naš posao uopšte nije lak.

Rekao je "Ja sam mislio ti uđeš kažeš, ja uđem i zaboravim da trebam da kažem bilo šta -  rekla je ona za televiziju K1.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)