OGLASILA SE GLUMICA NAKON LEČIĆEVOG SASLUŠANJA: "Danijela Štajnfeld ništa ne mora niti je ikome dužna" (FOTO)

Novosti online

27. 03. 2021. u 17:08

SRPSKA glumica Danijela Štajnfeld oglasila se danas na društvenim mrežama, prvi put nakon saslušanja glumca Branislava Lečića u policiji povodom njenih optužbi da ju je, kako ona tvrdi, silovao.

ОГЛАСИЛА СЕ ГЛУМИЦА НАКОН ЛЕЧИЋЕВОГ САСЛУШАЊА: Данијела Штајнфелд ништа не мора нити је икоме дужна (ФОТО)

Foto: Printskrin

Naime, Danijela je vrlo aktivna na društvenim mrežama, i svakog dana podeli bar jedan post od svojih pratioca koji joj pružaju podršku.

Podsećamo, glumica se do sada nije ni jednom zvanično oglasila, ali je svaki "post" na kom je tagovana i u kojem joj se pruža podrška uvek objavila kod sebe.

Foto: Instagram

Glumica je ovog puta bacila akcenat na njenu objavu i zamolila sve da obrate pažnju tako što je ostavila "emoji sa skupljenim rukama za molitvu"

- Izvinite, drage naše, Danijela Štajnfeld ništa ne mora i ništa ne treba. Danijela Štajnfeld preživela je jedno od najtraumatičnijih i najstrašnijih ženskih iskustava i za razliku od velike većine žrtava, usudila se da javno progovori o svojoj traumi. Jer, znate i same, strah da ćemo biti napastvovane i silovane nije jedan od najvećih strahova, nego apsolutno najveći ženski strah. Sa njim odrastamo, zbog njega pazimo kuda i kada idemo, sa kim razgovaramo, a da toga više nismo ni svesne, kontroliše ogroman naše svakodnevnice. 

- Nekima od nas dogodi se, eto, da se taj najgori strah ostvari. I onda sa njim treba živeti. Za neke je sam čin izlazka u javnost deo procesa isceljenja traume. 

Napisala je jedna od njenih pratilaca na Instagramu, a Danijela pritom objavila kod sebe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)