LEČIĆ SE PONOVO OGLASIO: Usred skandala, na Tviteru podelio šokantnu fotografiju (FOTO)

Novosti online

26. 03. 2021. u 12:18

GLUMAC Branislav Lečić danas će policiji dati izjavu u prisustvu javnog tužioca, povodom tvrdnje glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 2012. godine.

ЛЕЧИЋ СЕ ПОНОВО ОГЛАСИО: Усред скандала, на Твитеру поделио шокантну фотографију (ФОТО)

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Portparol Višeg javnog tužilaštva Ivana Rakočević precizirala je da je Lečić u policiju pozvan na informativni razgovor u svojstvu građanina, kojem će moći da prisustvuje i advokat, ukoliko ga glumac angažuje.

Kada ga je mlada glumica Danijela optužila za silovanje, Lečić je prvo odlučio da se ne oglašava pre nego što da izjavu Tužilaštvu, ali se predomislio i veoma je aktivan na svim društvenim mrežama.

On se sad oglasio i na društvenoj mreži Tviter gde je podelio sa pratiocima šaljivu fotografiju, aludirajući na to što su mu neke njegove kolege uskratile podršku, ne želeći da igraju u predstavama s njim.

Fotografija je urađena u formi stripa i na njoj se nalazi poznati glumac. On postavlja pitanje: I šta sad? Dobija odgovor da će ga sada izbaciti iz svih serija i filmova.

Uporedio se sa Pepeom tvorom, koji je, kao što znamo, na putu da bude izbačen iz medija, zbog "seksizma".

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u saradnji sa policijom vodi predistražni postupak povodom navoda Danijele Štajnfeld da ju je glumac silovao, koji su izazvali veliku pažnju javnosti. Lečić još nije osumnjičenin niti je pod istragom.

Kada prukupi dovoljno dokaza, tužilac će odlučiti da li će pokrenuti istragu protiv Lečića i za koje krivično delo.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)