VODITELJKA SE PONOVO OGLASILA: Hristina tvrdi da su poruke koje je Lečić pokazao montirane (FOTO)

Novosti online

26. 03. 2021. u 12:55

MLADA glumica Danijela Štajnfeld optužila je glumca Branislava Lečića za silovanje, a posle njene ispovesti oglasila se i voditeljka Hristina Stojiljković, koja je na društvenim mrežama objavila njihovu prepisku sa glumcem.

ВОДИТЕЉКА СЕ ПОНОВО ОГЛАСИЛА: Христина тврди да су поруке које је Лечић показао монтиране (ФОТО)

Foto: Tviter i V. Danilov

Naime, iz poruka koje je ona postavila vidi se da je Lečić tražio da se vidi s njim, a ona ga je ostavljala bez odgovora. Onda se oglasio i Lečić, sa printskrinovima iste te konverzacije, na kojima se vidi da je voditeljka ipak odgovarala na njegove poruke.

Naime, Lečić tvrdi je da je Hristina obrisala svoje poruke i "sređene" podelila na društvenim mrežama.

- Idemo dalje... Hristina Stojiljković. Pravo sa mog telefona. Uočite razliku - napisao je Lečić.

Voditeljka je odmah reagovala na ove printskrinove.

- Odlična ideja ali jako loša realizacija, za početak iPhone nikada ne odvaja poruke prikazujući više puta isti datum. Bez komentara zaista, neka je na čast - napisala je Hristina, pa otkrila, kako je navela, "ključnu stvar" koja pokazuje da govori istinu.

- Ko god da je fotošopirao i montirao moje navodne “poruke” zaboravio je i prilikom prekucavanja da koristi kvačice na s u “pošaljemo” i c u “vozač”, kao što stoji u mojoj jedinoj stvarnoj poruci, hvala bogu pa je sve lako proverljivo i dokazivo tamo gde treba, opustite se ljudi - navela je Hristina.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)