OLIVERA U CRNINI IZAŠLA IZ AUTOMOBILA: Evo gde je bila udovica legendarnog kantautora tokom poslednjeg oproštaja u Novom Sadu

J. SIMIĆ - Z. GRUMIĆ

22. 02. 2021. u 22:54

NOVOSAĐANI su se večeras oprostili od velikog kantautora Đorđa Balaševića koji je preminuo u petak od posledica virusa korona.

ОЛИВЕРА У ЦРНИНИ ИЗАШЛА ИЗ АУТОМОБИЛА: Ево где је била удовица легендарног кантаутора током последњег опроштаја у Новом Саду

Foto: Novosti arhiva

Mnogobrojni poštovaoci panonskog mornara, koji su došli ne samo iz Novog Sada nego iz čitave zemlje i regiona, ispunili su kej i obližnji Varadinski most.

Mnogi od njih doneli su belu ružu ili ruzmarin, evocirajući tako uspomenu na nezaboravne stihove Đoletovih pesama koje su obeležile odrastanje i mladost mnogih generacija.

Ispred porodične kuće Balaševića nema više cveća u žardinjeri i pored fasade, gde su prethodna tri dana, uz dirljive poruke, ostavljali bele ruže i ruzmarin, i palili sveće ne samo Novosađani, nego i mnogobrojni njegovi obožavaoci i poštovaoci iz zemlje i regiona.

U trenutku kada je ekipa "Novosti" prolazila ulicom opevanom u Đoletovoj pesmi "Neki novi klinci", ispred porodičnog doma za trenutak se pojavila njegova udovica Olivera, u crnini, izašavši iz automobila, sa kesama punim namirnica. Ispred kuće sve vreme je stajao mladić iz privatnog obezbeđenja. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024