NIŠTA OD POMIRENJA SANJE I VESNE: Novi potez voditeljki definitivno pokazao da su stavile tačku na prijateljstvo

Novosti onlajn

19. 01. 2021. u 20:12

НИШТА ОД ПОМИРЕЊА САЊЕ И ВЕСНЕ: Нови потез водитељки дефинитивно показао да су ставиле тачку на пријатељство

Foto: Printscreen/Jutjub/BIG FASHION BEOGRAD

VESNA Dedić i Sanja Marinković nedavno su priznale da su prekinule višegodišnje prijateljstvo, što je u javnosti odjeknulo kao bomba, a sada su se odlučile na korak koji pokazuje da povratka na staro - nema.

NJih dve su se, naime, otpratile sa društvene mreže Instagram, što je jasan pokazatelj da o pomirenju nema ni govora.

Foto: Printscreen/Instagram

- Od decembra 2019. godine Sanja i Vesna su se udaljile. Svaka od njih je krenula na svoju stranu. Nekoliko puta su probale da "spasu" prijateljstvo, međutim, nije im pošlo za rukom. O tome da njih dve više nisu dobre, svedoči i činjenica da ih mesecima nismo videli zajedno na javnim dešavanjima, kao i da ne postoji ni jedna zajednička fotografija na društvenim mrežama od početka prošle godine. Kako se šuška, do prekida prijateljstva došlo jer je Sanja određenim lošim postupcima povredila Vesnu - istakao je izvor blizak voditeljkama prošle nedelje.

- Tačno je da godinu dana nismo u bliskim odnosima. S obzirom da nisam državni funkcioner, nemam dužnost da javnosti objašnjavam sve svoje postupke. Međutim, pošto je posle afere koje su izazvale neke Sanjine objave na Instagramu bio ugrožen moj profesionalni integritet prinuđena sam da i javno kažem: Sanja Marinković odavno nije moj prijatelj - potvrdila nam je tada Dedićeva.

Foto: Printscreen/Jutjub/BIG FASHION BEOGRAD

- Vesna i ja smo bile veoma bliske koleginice od 1996. godine, kao što se dešava da se stavovi, razmišljanja, interesovanja i odnosi u životu svakog od nas sa godinama menjaju, tako se i dinamika naših odnosa promenila - bilo je sve što je Sanja rekla tom prilikom.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)