SRBIJA SVIM SRCEM UZ MILENU: Nakon strašne ispovesti glumice o Miki Aleksiću kolege joj pružaju podršku (FOTO)

Novosti online

17. 01. 2021. u 12:58

POZNATI reditelj i vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić priveden je u stanicu policije, a srpska glumica Milena Radulović (26) rekla je da ju je silovao kad je imala samo 17 godina.

СРБИЈА СВИМ СРЦЕМ УЗ МИЛЕНУ: Након страшне исповести глумице о Мики Алексићу колеге јој пружају подршку (ФОТО)

Foto: Printscreen

Od kako je ta vest uzbunila srpsku javnost, Milena je dobila veliku podršku od svojih kolega i drugih javnih ličnosti koji su njenu ispovest delili na društvenim mrežama.

Veliku podršku Milena je dobila od svojih kolega, ali i javnih ličnosti, koje su njenu ispovest delile na društvenim mrežama.

Jelisaveta Orašanin, Milan Marić, Nina Janković, Aleksandar Radojičić, Aleksandra Tomić, Radovan Vujović, Kristina Radenković, Hristina Popović, Marijana Mićić, Milena Vasić, Saša Joksimović, Vanja Milačić, Vukota Brajović, Dragana Dabović, Miona Marković, kao i rediteljka Milena Grujić pisali su u komentarima ispod Milenine objave.

"Podrška za tebe", pisale su joj kolege.

I proslavljena pevačica Ana Bekuta je pružila podršku glumici koja je kao dete preživela najstrašnije.

Saša Joksimović na svom Instagramu napisao je važnu poruku.

"Stop nasilju nad ženama, doživotnja robija za silovatelje, čuvenog Miku Aleksića i njemu sličnim", napisao je Saša.

Foto: Printscreen

 

Na društvenim mrežama pojedinci su se zapitali zbog čega glumica do sada nije progovorila, a poznati glumac Tihomir Tika Stanić je oštro osudio takva pitanja i rekao da je svako takvo pitanje "novi zločin".

Foto: Printskrin

- Ja bih pričao o Mileni, poznajem je, ona je divna osoba i glumica, divan čovek... Saosećam duboko s tim što joj se desilo. Divim joj se na načinu na koji je to saopštila, noćas sam sa kćerkama to komentarisao, hvala Mileni zbog naše dece, sve naše dece i zbog toga što ovakav slučaj, posebno što je u pitanju javna ličnost, može biti presudan u zaštiti svih potencijalnih žrtava u budućnosti - rekao je on.

U školu Mike Aleksića deca se upisuju od pete ili šeste godine, a Milena Radulović je deo grupe postala sa 11 godina.

- Mika je vodio računa da se to (seksualno zlostavljanje, prim. nov.) dogodi u toku časa, ali u sobi pored one u kojoj su bili ostali učenici, ili u periodu kada se zbog prijemnog na FDU intenzivira rad. Nije ostavljao prostor da neko posumnja da se tu dešava nešto toliko užasno - govorila je Milena u svojoj ispovesti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista