JUČE NAS JE NAPUSTIO NAŠ BRAT... Potresnom čituljom članovi "Riblje čorbe" opraštaju se od Aleksića - "Šomi, neka ti je laka crna zemlja!"

Novosti onlajn/M.S.

30. 11. 2020. u 11:20

MIROSLAV Miša Aleksić, gitarista rok grupe Riblja čorba preminuo je juče u 67. godini od posledica korona virusa.

ЈУЧЕ НАС ЈЕ НАПУСТИО НАШ БРАТ... Потресном читуљом чланови Рибље чорбе опраштају се од Алексића - Шоми, нека ти је лака црна земља!

Foto: Marina Pešić/Novosti

Tokom čitavog jučerašnjeg, njegovi prijatelji sa rok scene Srbije, ali i poznate ličnosti iz javnog života opraštale su se od legendarnog Miše Aleksića. 

Najpotresniji je svakako bio oproštaj njegovih dugogodišnjih saboraca na sceni, članova grupe "Riblja čorba".

- 42 godine smo svirali zajedno i ne mogu da zamislim da ga više nema. Više od četiri decenije se nikad nismo ni ružno pogledali, a kamoli posvađali. Ne mogu da zamislim svirku bez njega. Dogovorili smo se da umremo na bini a on požurio. Hvala ti brate na svemu - rekao je u suzama Bora Čorba.

Danas su se članovi "Riblje čorbe" potresnom čituljom oprostili od svog, kako ga nazivaju, "brata". 

- I on, i lekari iz KBC "Bežanijska kosa", borili su se do kraja. Na nesreću, dogodilo se najgore. Miša je bio "pokretačka snaga" Riblje čorbe, i bendu je posvetio ceo život. Šomi brate, neka ti je laka crna zemlja - stoji u čitulji koju potpisuju Bora, Vicko, Džindžer, Nikola, Joca, Bane i drugi. 

Foto: Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri