IMPULSIVAN SAM, PRETERAO SAM: Aca Lukas se javno izvinio Žaklini Tatalović, Verici Bradić i Pinku zbog ponašanja u “Hit tvitu”

E. R.

11. 11. 2020. u 19:36

FOLK pevač Aleksandar Vuksanović (52), poznatiji kao Aca Lukas, organizovao je u sredu u "Medija centru" u Beogradu, konferenciju za štampu povodom novog albuma koji će objaviti za PGP RTS.

ИМПУЛСИВАН САМ, ПРЕТЕРАО САМ: Аца Лукас се јавно извинио Жаклини Таталовић, Верици Брадић и Пинку због понашања у “Хит твиту”

Aca Lukas i Saša Mirković u "Medija centru" / Foto ATA Images

Međutim, umesto o novim pesmama, više se govorilo o njegovom navodnom dugu od 80.000 evra prema biznismenu Dejanu Popoviću Tigru, kao i o sukobu sa novinarkom N1 Žaklinom Tatalović, koju je brutalno izvređao na seksističkoj osnovi u emisiji "Hit tvit" na Pinku, kao i sa Marinikom Tepić, koja je na svojoj konferenciji za novinareispred zgrade "ružičaste televizije" zahtevala od Regulatorog tela za elektronske medije da se nakon "uvreda prvog glasa SNS na Pinku, toj televiziji oduzme nacionalna frekvencija". Dok je ona govorila, Lukas se vozio oko Pinka i slao poljupce kamermanima.

- Dobar dan svima - obratio se okupljenima Lukas, koji je na konferenciju došao u pratnji menadžera Saše Mirkovića. - Želim da pričam o ploči, jer je ona povod ove konferencije, ali sam spreman da odgovaram na najrazličitija pitanja. Najzastupljeniji na albumu će biti Nikola Grbić, koji je radio moje hitove poput "Kafana na Balkanu" i "Lešće" i drago mi je što će album objaviti PGP RTS.

Kada su ga novinari podsetili na gostovanje u "Hit tvitu", Lukas je rekao:

- Javno se izvinjavam novinarki Žaklini Tatalović, moja reakcija je bila neprimerena, impulsivan sam i znam da preteram. Ja sam u toku emisije dobio poruku koju je novinarka Žaklina objavila. Tu postoji prepucavanje između te novinarke i Televizije Pink. Ona se prema meni, mojoj inteligenciji, odnosila sa sprdnjom. Preterao sam u toj samoodbrani. Nisam nikada nikoga prvi napao. Ponavljam da se izvinjavam, ali moja reakcija nije bila ničim izazvana. Izvinjavam se Verici Bradić, kao i Televiziji Pink. Voditeljka je htela da me prekine, ali nisam mogao da se zaustavim.

Lukasov menadžer Saša Mirković naglasio je da ne treba mešati politiku i estradu, kao i da ne treba da pravimo od muve magarca, jer to nije ljudski.

- Acina deca takođe čitaju sve što je o njemu izgovoreno - kazao je Mirković. - Marinika je preko svog prijatelja, narko-dilera, čula da je Aca narkoman. Aca voli i poštuje žene iznad svega, to pokazuje svojim pesmama i bitisanjem na estradi. Možda je to što mu se ne sviđa Tatalovićeva stvar ukusa, a ne seksistički komentar.

Vuksanović se na to nadovezao pitanjem zašto je to prebačeno na polje politike.

- Nisam ni političar, niti sam član stranke, čemu Marinika Tepić i zašto se pominje Aleksandar Vučić. Podržavam jednu opciju, kao i svaki građanin - naglasio je Lukas.

Na novinarsko pitanje kada će izaći iz robovlasničkih dugovanja, folker je odgovorio da on nije u dugovima:

- Svi znaju kako sam živeo, trošio i kockao se. Ja nisam u dugovima, pare sam uglavnom uzimao na kamatu, ali sam to vraćao. Imam druge ciljeve u životu, uozbiljio sam se. Imam osnova da tužim Mariniku Tepić. Rekla je da sam ja sramota za narkomane, ali ja to neću učiniti. Za nju imam drugi predlog. Pozivam Vuka Jeremića, Mariniku Tepić, kao i Sergeja Trifunovića, da dođu i da se sa mnom javno testiraju na drogu.

Lukas je dodao i da se ne plaši za sopstveni život, kako dobija pretnje na "Instagramu" ali ih se ne boji, jer je bio u mnogo gorim situacijama u životu.

MENADžER: DA VIDIMO KO JE NARKOMAN

DUGOGODIŠNjI menadžer Ace Lukasa izjavio je u sredu da je napad na pevača, u stvari, napad na Televiziju Pink i Vericu Bradić, zato što su gledaniji od konkurenata.

- Aca je iskorišćen kao okidač da se pokaže kako vrednosti za koje se zalaže nisu dobre, a on sa druge strane poziva i Mariniku i njenog šefa Dragana Đilasa, da vidimo ko je narkoman, a ko nije - objasnio je Mirković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

U ŠOKU SAM, NE DOLAZIM SEBI Dušica skrhana bolom zbog smrti voditeljke Pinka: Šta god da se desilo, ne verujem da je istina