LUKASU IZVRŠITELJI UPALI U STAN: Pevaču pozlilo, a onda rekao: "Skočiću sa terase, ako..."

E. R.

05. 11. 2020. u 23:00

U STAN pevača Ace Lukasa na Voždovcu juče su upali sudski izvršitelji, ne bi li mu zaplenili imovinu zbog dugovanja koje, navodno, ima već duži vremenski period prema biznismenu Dejanu Popoviću zvanom Tigar.

ЛУКАСУ ИЗВРШИТЕЉИ УПАЛИ У СТАН: Певачу позлило, а онда рекао: Скочићу са терасе, ако...

Foto K. Mihajlović

Aci je zbog toga pozlilo, pritisak mu je skočio, pa je dolazila Hitna pomoć. Folker je odbio da ga odvedu na VMA, pa je posle injekcija koje je dobio, ostao kod kuće, pod lekarskim nadzorom.

Lukas je još 2016. izgubio parnicu s Popovićem. Viši sud u Beogradu doneo je presudu po kojoj pevač mora da isplati dug od 80.000 evra u dinarskoj protivvrednosti, kao i da plati sudske troškove u iznosu od 300.000 dinara.

ALBUM ZA PGP

PORED svega, reč-dve i o muzičkim novitetima koji će obradovati Acine poklonike.

- Sprema se album u izdanju PGP RTS - javlja menadžer Saša Mirković. - Kad Aci bude malo bolje zdravstveno stanje, ući će u studio i otpevati pesme. Ima desetak novih hitova za koje garantujem da će da budu baš dobro prihvaćeni.

- Pre pet, šest godina sam uzeo 40.000 evra na kamatu od zelenaša Dejana Popovića Tigra, i potpisao da mu vratim 80.000 - otvoreno će pevač. - To sam i učinio, za 10 meseci. Bili smo u dobrim odnosima, pa nisam uzeo papir koji sam potpisao za dug kada sam mu vratio pare.

Jednostavno sam zaboravio. Posle dve, tri godine, kada smo zbog nekog drugog slučaja zahladili odnose, on je taj papir aktivirao. Tužio me je za 80.000 evra iako sam ja uzeo 40.000, i dobio me, jer ima potpis. Morao sam da potpišem papir na 80.000, jer on ne sme zakonski da ima papir da mi je dao pare na kamatu.

Lukas kaže da njemu sudski pozivi nisu ni stizali:

- On je aktivirao te izvršitelje i oni me sad maltretiraju. Pokušavam na sve pravne načine da vidim kako mogu da se iskobeljam iz toga. Vraćam sve dugove koje imam, ali, ne dolazi u obzir da ponovo plaćam ono što sam već vratio.

MENADžER: TIGAR MI JE UKRAO DVA SATA

LUKASOV menadžer Saša Mirković otkrio je, za "Novosti", da Aca već nekoliko dana ima problem sa zdravstvenim stanjem.

- Bukvalno ne izlazi, zbog ovog virusa korona koji je prisutan. Redovno prima terapiju, s tim što se sada, pretpostavljam, iznervirao malo više. Neopravdan dug mu je nametnut od zelenaša Popovića, koji zna da to neće da dobije. Taj dug stvarno ne postoji. On je iskoristio Acinu tadašnju situaciju i zelenašenjem ga naterao da potpiše. E sad, što ga Lukas nije prijavio? Trebalo je da ga prijavi. Što to nije uradio - on će da odgovori, kad bude bilo potrebno.

O Popoviću, Mirković priča bez okolišanja:

- Ukrao mi je dva vrlo vredna sata. Na njegovom "Instagramu" ima hiljade novčanica od po 500 evra. Baš me zanima na kakav je pošten način on to zaradio. Kad pošteno zaradite, onda to ne slikate, i ne kradete tuđe satove.

Folker je, raspravljajući se sa izvršiteljima, počeo da oseća srčane tegobe, pa je pozvao Hitnu pomoć.

- Pritisak mi je bio preko 200, EKG mi je bio loš i jak napad sam dobio - ističe Aca. - Ne mogu da verujem da ne postoji pravni lek za ovakve stvari. Sada će da zakažu novo izvršenje. Ako se to desi, ja ću da skočim sa terase. Pre četiri godine je dao 5.000 evra klincima u Zemunu da me prebiju bejzbol palicama. Momci su, međutim, uzeli kaparu 2.500 evra i doneli meni, jer me znaju i neće to da urade. Ne bojim se takvih klošara i lažnih kriminalaca. Niti se bojim njega ni njegovog tutora, a on zna ko je njegov tutor. Podneću krivične prijave zato što su zelenaši, kamataši i zato što su uništili mnoge ljude. Mene ne mogu da unište.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)