GOCA ŠAULIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI OD ŠABANOVE SMRTI: Modni mag Saša Milojković priredio reviju za pamćenje (FOTO)

Novosti online

17. 09. 2020. u 22:29

ČUVENI srpski modni kreator Saša Milojković, koji je zasigurno jedan od najcenjenijih sa ovih prostora, ovog četvrtka predstavio je javnosti nešto na čemu je dugo radio!

ГОЦА ШАУЛИЋ ПРВИ ПУТ У ЈАВНОСТИ ОД ШАБАНОВЕ СМРТИ: Модни маг Саша Милојковић приредио ревију за памћење (ФОТО)

Foto: ATAimages

Na reviji koju je Milojković večeras priredio u Beogradu pojavio se veliki broj poznatih ličnosti, a među njima i: Ilda Šaulić sa majkom Gordanom i bratom Mihajlom, Kija Kockar, Suzana Perić, Sanja Marinković, Dejan Milićević i mnogi drugi.

U skladu sa svim merama koje je Vlada Srbije propisala i kojih moramo svi da se pridržavamo, rešio sam da napravim jedan događaj, gde će biti spojene dve manifestacije. Naša zemlja je prelepa, mnogi su tek sada otkrili ove godine, kada nisu mogli da putuju... Pravimo "Lice Balkana", to je sasvim nova manifestacija. Biće 10 devojaka iz regiona, koje će se takmičiti, a tu laskavu titulu poneće jedna devojka. Naša predstavnica je Teodora Ćatić - otkrio je Saša o reviji.

Foto: ATAimages

Inače, ovo je prvo javno pojavljivanje Šabanove udovice Goce na ovakvoj vrsti manifestacije, nakon smrti kralja narodne muzike.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZNA GA CELA SRBIJA: Ovo je brat preminule voditeljke Bojane Janković (FOTO)