SVE IGRA VELIKU ULOGU: Sanja Vučić o favoritima pred Evroviziju

Novosti onlajn

09. 02. 2024. u 23:55

SANjA VUČIĆ predstavljala je Srbiju dva puta na Evroviziji, a sada je progovorila o predstojećem izboru za prestižno muzičko takmičenje koje se ove godine odvija u Švedskoj.

СВЕ ИГРА ВЕЛИКУ УЛОГУ: Сања Вучић о фаворитима пред Евровизију

Foto: ATA images

Ona je govorila o pesmama koje su ove godine konkurisale za sprskog predstavnika na Evroviziji, a otkrila je i svoje favorite.

Foto: Novosti

-Apsolutno sam svaku pesmu preslušala. U momentu kada se objave, ja sam prva koja presluša svaku od pesama jer sam veliki fan Evrovizije. Jako se radujem kada dođe ovaj period godine, ne samo što sam i sama učestvovala par puta već zato što je revnosno pratim još od 2004. godine. I uvek navijam da neko moj pobedi – ispričala je Sanja.

Pevačica je otkrila i da nakon što je pomno preslušala sve numere, ima svoje favorite na domaćem izboru za evrovizijsku pesmu.

-Imam nekolicinu favorita, ali čekam da čujem i vidim nastupe što se tiče same izvedbe pesme. Ne bih nikog izdvajala jer imam pregršt poznanika u takmičenju i bilo bi nezahvalno s moje strane, ali već pretendujem da znam ko bi mogao baš lepo da nas predstavi na tom takmičenju – rekla je Sanja i naglasila da bez samog scenskog nastupa ne može da se da konačni sud.

-Evrovizija je televizijski događaj i mislim da je jako važno da vizuelni doživljaj prati pesmu. Naravno da je važan i kvalitet pesme, ali dosta televizijski nastup doprinosi da se doživi pesma, bilo da se radi o brzoj pesmi, ili baladi. Ne mogu da podelim i da kažem da li je bitniji nastup ili sama pesma, sve zajedno igra veliku ulogu – objasnila je pevačica.

Foto: Novosti

Sanja je otkrila i da je malo falilo da se i ove godine nađe u trci za pesmu koja će predstavljati Srbiju na Evrosongu i priznala da će je domaća evrovizijska publika videti i u narednom periodu.

- Sarađivala sam sa jednim momkom koji nije prošao ‘Pesmu za Evroviziju’, na žalost, ali sledeća godina je uvek tu. Nisam sarađivala sa aktuelnim takmičarima, ali biću učesnik revijalnog dela programa i tome se radujem – rekla je Sanja i dodala:

- Recimo da sam jako navijala da uđe u takmičenje jer znam koliko ambicije nosi u sebi i voli to što radi, i to bi bio zaista lep upliv u estradne vode.

Iako za sad krije svog favorita, istakla je da će ga u jednom momentu otkriti.

- Na društvenim mrežama ću da se bavim vrlo revnosno ‘Pesmom za Evroviziju’, tako da će u jednom trenutku ljudi verovatno znati za koga sam navijala i koga bih volela da vidim u Švedskoj – zaključila je Sanja.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

POSVEĆENOST JE KLjUČ USPEHA | Božićni "Novosti" intervju | Viki Miljković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu