PUBLIKA JE UŽIVALA: Željko Samardžić zaokružio novogodišnju koncertnu sezonu (FOTO)

Dušan Cakić

30. 12. 2023. u 23:50

POP ZVEZDA Željko Samardžić održao je šest uzastopnih koncerata u MTS dvorani u Beogradu.

ПУБЛИКА ЈЕ УЖИВАЛА: Жељко Самарџић заокружио новогодишњу концертну сезону (ФОТО)

Foto: Bojan Petrović

Menjajući, raznovrstan repertoar svake večeri i na oba današnja nastupa, popularni pop pevač je pred sam kraj godine, atmosferu  doveo do usijanja, a publika je od prvih numera stala na noge.

Foto: Bojan Petrović

Dvoranom su se orili kao jedan glasovi uz obavezne hitove poput: "Mesec u vodi", "Ne daj da te rade", " "Zato kradem", "Ljubavnik”, “9000”,”Stari lav”,”Nisi ti za male stvari”, "Bezobrazno zelene"; "Grlica", "Slutim",.

Foto: Bojan Petrović

A na listi od preko 30 pesama našle su se i numere  novijeg datuma.

Foto: Bojan Petrović

Vrhunac je atmosfera dostigla kada je ne puštajući mikrofon u nekprekidnom transu sa publikom, Samardžić zapevao " Da me nije" i  "Ljubavnik"... hitove, kojima je i završio čarobnu sagu od šest koncerata.

Foto: Bojan Petrović

Samardžić nije krio svoje oduševljenje do poslednjeg mesta punom salom i bliskim kontaktom sa publikom, kojima je ispunio prethodno dato obećanje- da će ovo doslovno biti koncerti za pamćenje.

 

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!