SIMPATIČAN JE MOMAK I LEPO PEVA: Ovako je Aleksandra Mladenović odgovorila na udvaranje zvezde Granda (FOTO)

Novosti onlajn

23. 11. 2023. u 21:20

TURBULENTAN ljubavni život Aleksandre Mladenović često je glavna tema u medijima, a bila ona slobodna ili ne, komplimenti na njen račun nikada ne manjkaju.

СИМПАТИЧАН ЈЕ МОМАК И ЛЕПО ПЕВА: Овако је Александра Младеновић одговорила на удварање звезде Гранда (ФОТО)

Foto: Novosti

Mada, morate priznati da bi malo ko imao hrabrosti da se udvara atraktivnoj pevačici, kao što je imao bivši učesnik „Zvezda Granda“ Ognen Zdravkovski.

Foto: Novosti

 

Naime, Ognen je nedavno priznao da mu je Aleksandra jedna od najlepših koleginica na estradi, ali i otkrio da li smatra da može da osvoji njeno srce.

–Aleksandra Mladenović mi je baš lepa devojka, puno radi, nastupa i ima odlične pesme. Znam da joj je dečko bio Isak, ali iskreno ne znam da li bih mogao da je osvojim. Nikad se ne zna! (smeh) Ona je nekako svoja, ima neku svoju foru i energiju. Mnogo je iskrena i mnogo slatka. Ima nešto što druge nemaju– priznao je pevač.

Naravno, ovu informacija preneta je Aleksandri Mladenović jednom prilikom kada je bila gost u emisiji „Nikad nije kasno“, a na pitanje da li Ognen ima šanse kod nje, pevačica je poručila:

-Ja njega ne gledam tim očima svarno. Simpatičan je momak i prelepo peva, ali ga prosto nikada nisam gledala na taj način.

(Grand)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona