DA SE TO NIJE DESILO, BILA BIH ŠATORSKA PEVAČICA: Rada Manojlović pukom srećom završila u "Zvezdama Granda"

Novosti onlajn

13. 09. 2023. u 23:55

IAKO je osvojila srca hiljada ljudi već nakon prvog dolaska u „Zvezde Granda“, estradni put Rade Manojlović nije bio ni malo lak.

ДА СЕ ТО НИЈЕ ДЕСИЛО, БИЛА БИХ ШАТОРСКА ПЕВАЧИЦА: Рада Манојловић пуком срећом завршила у Звездама Гранда

Foto: V. Danilov

Međutim, uprkos svom talentu i neverovatnom trudu i zalaganju, Manojlovićeva tvrdi da ne bi postigla toliki uspeh da nije bilo Saše Popovića.

-Jesam se proslavila kod Saše Popovića u takmičenju, ali pukom srećom jer prvo nisam prošla. Kasnije su proširili krug kandidata i tad mi se ukazala šansa. Da nisam tu napravila karijeru, kakvu imam danas, sigurno bih bila šatorska pevačica i radila bih negde pored Požarevca na veseljima. Sve ima svoje i svako ima svoj put- istakla je Rada.

Foto: V. Danilov

Danas važi za jednu od najproslavljenijih takmičarki koja se ikada pojavila na Grandovoj sceni, međutim Rada tvrdi da još uvek nije ostvarila sve što je zamislila.

-Žena sam koja godinama živi kao bez mozga i kao da ne znam da razmišljam. Ko god me sretne pita me kada ću da se skućim i govore mi da je vreme da kupim neku satnčinu kada već toliko radim, a ja ne znam šta da im kažem. Bacam pare na skupe automobile umesto da nađem krov nad glavom. Da se razumemo, ja imam kuću u mom selu, ali u Beogradu nikako da kupim stan. Posle sam shvatila da je bolje da sredim imanje van grada nego da se maltretiram s papirima. Moje selo je udaljeno 90 kilometara odavde. To nije dug put i brzo se stiže, pogledajte koliko zbog gužve Beograđanima treba da stignu iz jednog dela grada u drugi. Zbog toga ne žurim s kupovinom stana- ispričala je Radmila.

Foto: V. Danilov

Rada je nedavno priznala da se tokom karijere susretala sa raznim osudama i komentarima javnosti koji je više ne pogađaju, a sebe je naučila da joj je najbitnije kako se ona oseća u svoja četiri zida jer je shvatila dane može udovoljiti svima svojim izborima.

–Mnogi su podlegli pristisku okoline. I ja sam ga imala, meni su starije koleginice, velike zvezde govorile kako ne mogu takva da se pojavim na aerodormu ili emisiji, da moram da imam Šanel tašnu, Roleks sat, makar da nemam šta da jedem, pa neku bundu. Mnogi su rekli da moram silikone… Da se ukopim u kalup - rekla je Rada.

(Republika.rs / Grand)

BONUS VIDEO:

VOLIM LESKOVAČKU MUĆKALICU: Keba oborio rekord, zbog njega došla publika iz Bugarske i iz Makedonije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu