BOJAN LEKSINGTON: Porodica je baza i osnov svega (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

09. 09. 2023. u 18:10

POP ZVEZDA I FRONTMEN Leksington benda, Bojan Vasković leto na izmaku pamtiće po uspešnim koncertima širom regiona, koji je svaki od njih bio dupke pun.

БОЈАН ЛЕКСИНГТОН: Породица је база и основ свега (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Pevač uspeva da održi karijeru na zavidnom nivou, dok je maksimalno posvećen surpuzi i deci.

- Porodica je temelj svega. To je jedna baza bez koje se ne može biti zdrav, srećan, uspešan, biti istinski ispunjen - kaže Bojan i otkriva da nesuglasice sa ženom Aleksandrom brzo reši:

Foto: Novosti

- Nema konflikata koji se ne mogu rešiti kada su zdravi i razumni ljudi. Uvek ima izazova, uspona, padova, to su normalne stvari. Rešava se lepim načinom i razgovorom.

Foto: Novosti

Pored brojnih nastupa kojih je bilo tokom leta, Bojan je istakao da li je upeo da odmori.

- Voleo bih da imam vremena za sebe, ali su sada baš mala deca. Nisam siguran da roditelji koji imaju više male dece snalaze u svemu tome dobro i da nađu vreme i za sebe. Tokom leta se baš radilo, ali uspeli smo svi porodično da odemo na more, jer sam te dve nedelje napravio malu pauzu, jer nam je ovo leto bilo udarničko sto se tiče nastupa i letnje sezone.

Foto: Novosti

Pevač je otkrio uveliko rade na novim pesmama, ali da se ne zna kada će neka od njih ugledati svetlost dana i da li će biti veći koncert, kao što je bio prethodnu u Areni.

- Radi se u studiju, zbog svega ne mogu da preciziram kada, šta i kako, ali,kada je prošao udarnički period, možemo se posvetiti novim pesmama. A što se tiče koncerta, jedno od tri večeri ćemo biti gosti kod Aleksandre Prijović, s obzirom na to da imamo i duetsku pesmu - završva Bojan.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Bojanom, kao i atmosferu sa nastupa, pogledajte u videu ispod:

BONUS VIDEO:

SALE TROPIKO NA ROŠTILjIJADI Naš grad nam je na startu karijere omogućio da znamo šta je velika bina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)