UME DA NAM OSTAVI BAKŠIŠ, PREVIŠE JE IZVEŠTAČENA: Komšije Sanje Vučić razvezale jezik, evo šta su imali da kažu o pevačici

Novosti onlajn

22. 07. 2023. u 21:40

KOMŠILUK pevačice Sanje Vučić koja se nalazi u srpskoj prestonici, otkrile su zanimljive i nepoznate detalje o pevačici.

УМЕ ДА НАМ ОСТАВИ БАКШИШ, ПРЕВИШЕ ЈЕ ИЗВЕШТАЧЕНА: Комшије Сање Вучић развезале језик, ево шта су имали да кажу о певачици

Foto: Novosti

Govorili su o njenom ponašanju, osmehu i prirodnosti koju je zadržala nakon vrtoglavog uspeha.

Naime, komšinica iz Sanjine zgrade u razgovoru za domaaće medije ispričala je da ne može da poveruje da je Vučićeva pored postignutog velikog publiciteta za kratko vreme ostala ista ona devojka iz naroda kao na samom početku.

- Tu devojku bih hvalila satima. Jedno ljupko, milo i veselo stvorenje, svi je ovde vole. Kulturno se javi uvek, a meni lično nekad i popravi raspoloženje onim njenim lepim osmehom i harizmom - govorila je komšinica, a jedan gospodin srednjih godina se nadovezao:

Foto: ATA images

- Slažem se, Sanja je divna komšinica. Ista je i kada su kamere ugašene. Neverovatno da se nije uobrazila, a složićete se sa mnom da većina tih mladih zvezda posle jednog izbačenog hita polete previsoko.

U obližnjoj prodavnici, zaposleni u istoj otkrili su da Sanja ume da ih časti dobrim bakšišom.

- Dolazi često kod nas, nekad sama, a nekad u društvu onog njenog dečka. Baš su lepi mladi ljudi i idu jedno uz drugo. Sanja kad je raspoložena ume da nam ostavi bakšiš. Sjajna je devojka, a njene pesme stalno puštamo ovde u prodavnici - rekli su radnici.

Na izlasku iz prodavnice, jedna starija gospođa izjavila je da smatra da je Sanji vreme za udaju.

- Ta današnja omladina, nikada je neću razumeti. Moje mišljenje je da je dovoljno jurila za karijerom, ostvarila se kao pevačica, valjda je sad vreme za muža i porodicu. Često je viđam sa momkom, bolje što pre da se uda, a ne da joj ode kao onaj prošli - kaže komšinica koja je želela da ostane anoniman.

Foto: ATA images

Jedan bračni par, sa druge strane, nije imao reči hvale za nju.

- Smatramo da je previše izveštačena i da glumata da je dobra i fina. Nemoguće je da je neko stalno raspoložen i nasmejan, a da ne govorimo što gospođica stalno mora da potencira odakle dolazi kao da samo ona dolazi sa sela. Mogla bi malo da koriguje akcenat, ipak sada živi u Beogradu - rekao je ovaj bračni par.

Tinejdžeri u obližnjem parku koji ne kriju da su Sanjini veliki fanovi i da je ponekad čekaju da izađe iz stana kako bi je videli i slikali, imali su mnoštvo lepih komentara.

- Obožavam nju i njene pesme. Moje neko mišljenje je da je procvetala od kad je izašla iz grupe i da je tek sad njen talenat skroz došao do izražaja - rekla je jedna devojka, dok je njen drug dodao:

- Po meni, Sanja je najbolja riba na estradi. Blago li se onom njenom dečku. Sa društvom nekad čekam da izađe napolje, pa da je slikamo i pitamo je za fotku. Često zapeva sa nama “Đerdan”.

Foto: Novosti

Komšinica iz Vučićeve otkrila je da često viđa pevačicu Kseniju Knežević, koja je takođe bila članica grupe “Hurricane”.

- Nas dve šetamo zajedno kuce ponekad. Sanja je veoma prijatna osoba i kada pričam sa njom, nemam utisak da je javna ličnost niti da gleda sa visine. Mi je ovde zovemo “devojka iz naroda”. Mislim da je ista takva i ona mala Ksenija Knežević, njih dve se druže i često ih viđam zajedno tu - zaključila je Sanjina komšinica.

(Blic.rs)

BONUS VIDEO:

U ŽIVOTU ME VODI ISKRENOST Rada Manojlović u "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu