KEVIN KOSTNER U CENTRU SKANDALA: Pogledajte zahteve za alimentaciju koje mu je postavila supruga

Novosti online

30. 06. 2023. u 11:30

GLUMAC Kevin Kostner našao se u centru skandala zbog burnog razvoda od supruge Kristin Baumgartner s kojom ima troje dece.

КЕВИН КОСТНЕР У ЦЕНТРУ СКАНДАЛА: Погледајте захтеве за алиментацију које му је поставила супруга

Foto: AP

Kristin, koja je od udaje za glumca domaćica, tražila je od slavnog glumca da joj prepusti vilu u kojoj žive, vrednu 145 miliona dolara, što on odbija, ali i mesečno izdržavanje od 248.000 dolara!

U zahtevu za alimentaciju je navela "da bi njena deca trebalo da imaju standard kakav i njihov otac", a sada američki mediji otkrivaju i kakav je odgovor stigao od slavnog glumca na ovaj zahtev.

Advokat Kevina Kostnera je podneo zahtev u njegovo ime, u kojem se traži da iznos za alimentaciju bude daleko niži, "jer je 100.000 od tražene sume Kristin potrošila na plastične operacije".

Kostner je navodno u istoj izjavi rekao da je svota od četvrt miliona dolara "besmislica" i da su u troškovima koje je Kristin navela kako bi opravdala ovaj iznos pred sudom, navedena i građevinska intervencija na kući u visini od nekoliko desetina hiljada dolara.

Dok sud ne odredi iznos koji će Kostner plaćati na ime izdržavanja dece, američki mediji prenose da je bivša žena, navodno, pristala da se iseli iz kuće vredne 145 miliona dolara u avgustu ove godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini