BONUS ZA FINALE EVROVIZIJE: Besplatno preuzmi 1.000 RSD i odigraj na Srbiju!

Promo

13. 05. 2023. u 16:00

Večeras nema spavanja!

БОНУС ЗА ФИНАЛЕ ЕВРОВИЗИЈЕ: Бесплатно преузми 1.000 РСД и одиграј на Србију!

Foto: Promo

Finale Evrovizije je pred nama i svi su uzbuđeni da vide ko će odneti pobedu na ovogodišnjem takmičenju. Među favoritima za osvajanje nalaze se države kao što su Švedska, Finska, Francuska i Ukrajna, ali uvek postoji mogućnost da se desi neočekivano i da neka manje poznata zemlja iznenadi sve.

Ove godine, Srbija će biti jedna od predstavnika u fokusu, sa izvođačem Luke Black i njegovom pesmom "Samo mi se spava". Luke je uspešno prošao kvalifikacije i priprema se za svoj nastup u finalu. Iako je kvota da će Srbija osvojiti Evroviziju 200, postoji realna šansa da se plasira u prvih 10 zemalja.

Povodom finala Evrovizije, sportska kladionica Meridian nudi najveće kvote na svetu i niz opcija za igru iz popularnog evrovizijskog specijala koji je dostupan svima na sajtu meridianbet.rs.

Kvota da Srbija osvaja Evroviziju je 200, dok je kvota da će se završiti u prvih 10 zemalja - 13.

Uz to, važno je da znate da sportska kladionica Meridian sve novoregistrovane igrače nagrađuje sa besplatnih 1.000 RSD za online klađenje. Ovo je idealna prilika da već sada sastavite svoj tiket i podržite Srbiju na putu ka pobedi.

Ne propustite priliku da se pridružite ovom velikom događaju i osetite uzbuđenje takmičenja na najbolji način. Sve kvote i opcije za klađenje dostupne su na sajtu meridianbet.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!