UMESTO SVADBE, SPREMAJU SAHRANU: Nemanjini roditelji zavijeni u crno, tragična smrt prekinula mladalačke snove

Novosti online

09. 03. 2023. u 13:08

NEMANjA Vuković (22), koji je tragično nastradao u ponedeljak na auto-putu Šid-Beograd, kod Dobanovačke petlje, navodno je planirao da se oženi devojkom s kojom je godinama u vezi.

УМЕСТО СВАДБЕ, СПРЕМАЈУ САХРАНУ: Немањини родитељи завијени у црно, трагична смрт прекинула младалачке снове

Foto: Printskrin/Instagram/nemanjavukovicc (Novi Tag)

Nažalost, saobraćajna nesreća u kojoj je izgubio život kada je na njega naleteo autobus, dok je iz nepoznatog razloga pretrčavao s jedne strane druma na drugu, prekinula je to. Kako je pričao izvor Kurira, njih dvoje su živeli zajedno u njegovom stanu i maštali o velikoj porodici.

- Bili su nerazdvojni. Živeli su zajedno kod njega. Želeo je da je zaprosi i naravno da to proslavi sa svojim prijateljima i kolegama. Nažalost, sve je nestalo kad je izgubio život. Roditelji obe porodice su očajni. Ne mogu da vam opišem tu tugu koju osećaju. Umesto svadbe spremaju sinu sahranu. Nemanja ima i dva brata, koja su neutešna. O devojci da vam i ne pričam. Ne prestaje da plače. Lekari joj daju sedative i ne znam kako će izdržati sahranu. Bili su nerazdvojni. Često su dolazili kod Nemanje i njegove devojke u Beograd iz Foče, ali i oni kod njih u Bosnu i Hercegovinu. Tuga je velika u porodici. Rodbina, komšije okupljaju se u Nemanjinoj rodnoj kući. Teško se nose s velikim i nenadoknadivim gubitkom - rekao je izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Foto: Printskrin/TikTok/nemanja.vukovic

Prema njegovim rečima, roditelji i devojka nastradalog pevača nemaju snage saučešće da primaju. Neposredno pre jezive nesreće Nemanja se automobilom kretao iz smera Beograda ka Šidu, sleteo s puta i udario u zaštitnu ogradu. Potom je izašao iz vozila i kao pešak prelazio trake auto-puta namenjene za suprotni smer, iz Šida ka Beogradu. To ga je koštalo života jer je od zadobijenih povreda preminuo ubrzo nakon što ga je autobus udario. Smrt je konstatovao lekar Hitne pomoći koji je sa svojim timom ubrzo stigao na mestu nesreće. Sahrana je u četvrtak na groblju u njegovoj rodnoj Foči, prenosi Espreso.

BONUS VIDEO: VELIKA TRAGEDIJA KOD BAČKE TOPOLE: Prvi snimci nakon požara u kom je stradalo dvoje dece

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)