PRIČA O OTUĐENIM KOMŠIJAMA: U "MTS dvorani" sinoć održana premijera filma "Komedija na tri sprata" rediteljke Sandre Mitrović

A. Z. K.

19. 10. 2022. u 06:20

PREMIJERA filma "Komedija na tri sprata" održana je sinoć u prepunoj sali "MTS dvorane".

ПРИЧА О ОТУЂЕНИМ КОМШИЈАМА: У МТС дворани синоћ одржана премијера филма Комедија на три спрата редитељке Сандре Митровић

Sandra Mitrović, Foto I. Marinković

Ovu komediju režirala je Sandra Mitrović koja potpisuje i scenografiju. Osim nje na ovom projektu učestvovao je i Ivan Grbin producent i pomoćnik reditelja, koscenarista Noe Dodson i direktor fotografije Dušan Ivanović.

Najveću pažnju na premijeri su privukli glavni protagonisti ove komedije. Priču o otuđenim i samoživim komšijama, koji su luckasti i dobrodušni, na filmsko platno preneli su Seka Sablić, Slobodan Boda Ninković, Vesna Trivalić, Dragan Gagi Jovanović, Nataša Tapušković, Miodrag Radonjić, Pavle Mensur, Ljubomir Bandović, Vanja Nenadić i drugi.

Beogradskoj projekciji juče je prisustvovao i veliki broj poznatih ličnosti iz svih sfera javnog života. Sala "MTS dvorane" sinoć je bila puna, a okupljeni su pružili podršku mladoj režiserki Sandri Mitrović.

Glumci su sinoć bili jednoglasni da se Sandra Mitrović odlično pokazala, ali i da je spremno ušla u ovaj projekat. Ideja za priču rodila se pre tri godine. Snimanje je trajalo tri meseca, a prema rečima svih koji su učestvovali, zajedno su uživali i smejali se.

- Film je zaista dobar, ovako nešto se retko pronalazi na repertoaru - rekla je Seka Sablić.

- Ovo delo je puno života i drame. Ono što mi se najviše dopalo u vezi sa ovim projektom je istina.

Iako je mlada rediteljka sinoć imala tremu, dobijala je podršku glumaca. Osim toga, uz nju su sinoć ponosno stali i njeni roditelji Željko Mitrović i njegova bivša supruga Sonja.

Među mnogobrojnima koji su pogledali ovo ostvarenje bili su glumica Mirka Vasiljević, pevačica Ana Bekuta, glumica Miona Marković, glumac Slaven Došlo, fudbaler Milan Borjan...

Ekipa koja je radila na projektu nada se da će publika uživati u filmu. Kako kažu, ovo je priča o svima nama ispunjena komičnim i realnim scenama iz života u zajednici. Da će publika uživati svedoči i gromoglasan aplauz koji se prelomio po završetku projekcije.

Galerija različitih likova

PUBLIKA će na filmskom platnu biti u prilici da vidi galeriju različitih likova koji ne mare mnogo za svoju zajednicu. Loše cevi i misteriozne podzemne vode Beograda dovode do kulminacije, a stambenu zajednicu zatekne nespremnu.

- Dugo sam živela van Srbije i želela sam da dočaram taj jedinstveni osećaj koji postoji samo kod nas, a to je bliskost i prisnost među komšijama. To je specifično i meni izuzetno drago - rekla je Sandra Mitrović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna