KOJOJ BOLJE STOJI? Anastasija se na venčanju Šabanovog sina pojavila u odelu koje je nosila i Ceca (FOTO)

Novosti online

26. 09. 2022. u 20:15

ANASTASIJA Ražnatović pojavila se sinoć kod Mihajla Šaulića i Marine Velimirović na svadbi u odelu svoje majke Svetlane Cece Ražnatović od pre 19 godina.

КОЈОЈ БОЉЕ СТОЈИ? Анастасија се на венчању Шабановог сина појавила у оделу које је носила и Цеца (ФОТО)

Foto: ATA

Ceca Ražnatović je ovaj komplet nosila 2003. godine u javnosti, a potom 2007. godine na snimanju novogodišnjeg programa jedne televizije, kad je nastupao i Šaban Šaulić, piše Blic.

Ražnatovićeva je sako i pantalone ukombinovala sa crnom košuljom i čizmama u istoj boji, dok njena naslednica ispod sakoa nije imala ništa, a na nogama je nosila srebrne cipele.

Podsetimo, Anastasija i Ceca zajedno su došle na venčanje sina Šabana Šaulića, a Svetlana je tada izjavila da mladencima želi puno dece u budućnosti.

- Mladencima sve najlepše. Mnogo ljubavi u braku, da dobiju mnogo dece. Ne verujem da ću pevati. Što se tiče Šabana, volim ceo njegov repertoar. Ja sam veliki veseljak, volim slavlja, mi kao porodica ih imamo, volimo da se okupimo i dobro provedemo - rekla je Ceca.

Foto: ATA

BONUS VIDEO - Svadba Mihajla Šaulića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja