NE MOŽE DA SE POREDI SA MONIKOM BELUČI: Deva Kasel na meti društvenih mreža posle revije Dolce&Gabanna (FOTO/VIDEO)

Novosti online

26. 09. 2022. u 18:56

DEVA Kasel, čerka Monike Beluči i Vensana Kasela, lagano ali sigurno grabi ka modnom vrhu.

НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОРЕДИ СА МОНИКОМ БЕЛУЧИ: Дева Касел на мети друштвених мрежа после ревије Dolce&Gabanna (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Ettore Ferrari/ANSA via AP

 Lepa manekenka tek što je napunila 18, a već je krasila naslovnice prestižnih magazina i nosila brojne revije, što ne treba da čudi ako se uzme u obzir da je zbog lepote mnogi porede upravo sa slavnom majkom.

Izuzetak nije bila ni revija Dolce&Gabanna za proleće/leto 2023. koju je slavni dvojac pripremio u kolaboraciji sa Kim Kardašijan, a Deva je prošetala pred svima u čipkanom negližeu ispod kojeg je nosila dubok veš kao i samodržeće čarape, a look je upotpunila upečatljivim nakitom i zavodljivom šminkom. 

Poznata naslednica učešćem na reviji nastavlja porodičnu tradiciju, jer je i njena majka Monika Beluči prve korake u karijeri manekenke pravila upravo radeći za pomenuti brend, sa kojim je saradnju nastavila i nakon velikih glumačkih uspeha koje je postigla.

I sama Deva je svoje manekenske početke imala upravo sa pomenutim brendom, a poslednju reviju iz prvih redova pratila je upravo i sama Monika koja se kasnije fotografisala sa Kim kojoj je neretko bila inspiracija. 

Međutim, zbog outfita u kojem je Deva prošetala pistom, našla se, potpuno neočekivano, na meti različitih kritika. Najpre su mnogi komentarisali da nešto ovoliko provokativno nije nešto što bi jedna 18-godišnjakinja trebalo da nosi, a potom su se mnogi osvrnuli i na samu Moniku koju smo do u mladosti više puta mogli da vidimo u ovakvim izdanjima. 

Nažalost, veliki broj ljudi smatra da, iako je Deva lepa devojka, ni približno nema "to nešto" što je imala, i ima i dan-danas njena slavna majka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @favoritmood

"Njena majka je hodajući se*s, a ona nekako prazna, poput krpe", "Žao mi je, ali Moniki nisi ni do kolena", "Lepa i bezlična", "Šteta što nije nasledila makar mrvicu Monikinog seksepila", "Umesto da ona nosi odeću, odeća nosi nju", "Slatka, ali neuporediva sa majkom"... samo je delić onoga što se moglo pročitati na mrežama.

Neki su repostovali i Monikinu fotografiju sa Kim i istakli da slavna glumica blista iako ima 57 godina i da je seksepilom i zavodljivošću nadmašila i Kardašijanku, ali i svoju ćerku. Ipak, bilo je i onih koji su branili Devu i isticali da je ona više od odraza u ogledalu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)