POTRESNA ISPOVEST GLUMICE: Snežani sin preminuo sedam dana nakon porođaja, prošla kroz pakao

Novosti online

10. 08. 2022. u 23:28

POZORIŠNA Glumica Snežana Jeremić Nešković doživela je veliku tragediju.

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ ГЛУМИЦЕ: Снежани син преминуо седам дана након порођаја, прошла кроз пакао

Foto: Instagram printscreen/snezanajeremicofficial

Najpoznatije filmske uloge ostvarila je u filmovima “Mala noćna muzika”, “Jagoda u supermarketu”, učestvovala je i u projektima “Šumska škola” i “Zaboravljeni umovi Srbije”, a pojavila se i u seriji “Andrija i Anđelka”.

Snežani se dogodila tragedija koja joj je zauvek obeležila život, kada joj je sin preminuo sedam dana nakon rođenja. Njen naslednik Mihajlo je usled srčanih problema izgubio borbu za život, što je Snežani i njenom suprugu Predragu Neškoviću ostavilo neizmeran bol i prazninu u srcu.

– Iskusila sam kako je biti majka, i mada je trajalo kratko, bilo mi je drago što sam videla i osetila sina. Posle toga nam je trebalo tri godine da ožiljci zacele, da se odmorimo i krenemo u novu borbu, jer je vantelesna oplodnja velika mentalna i fizička borba. Ko to nije prošao, ne zna o čemu govorim, a nažalost u poslednje vreme veliki broj parova ima problem sa začećem. O tome se u društvu ne govori, ne znam iz kog razloga, a najviše boli kad te neko pita: "Koliko ste u braku, kad će deca?", dok se ti uporno boriš da dobiješ dete. Ne znaš gde te više boli i mnogo ti je teško da odgovaraš na takva pitanja. Trudila sam se da dajem odgovore tako da ljudima ne bude neprijatno, a kad su baš insistirali, rekla bih im da sam bila majka sedam dana, pa bi, u neprilici, odmah prekinuli razgovor na tu temu – rekla je glumica.

Iako nije verovala da će ponovo imati osmeh na licu, kada je smogla snage da nastavi život dalje, usledila je nova borba za potomstvo, a putem veštačke oplodnje Snežana je uspela da ponovo ostane u drugom stanju.

Na svet je donela ćerku Juliju, koja joj je u potpunosti promenila život, iako je i sama priznala da joj nije bilo nimalo lako i da je tokom čitave druge trudnoće, ali i porođaja, strahovala.

– Porodila sam se carskim rezom i nisam reagovala onako kako sam očekivala. Mislila sam da će biti suza radosnica, da će me preplaviti emocije čim vidim bebu, ali bila sam šokirana svime što se događalo i sa mnom i sa njom odmah posle porođaja i nisam ni stigla da se obradujem. Zbog prethodnog lošeg iskustva, sve dok nisam videla bebu bilo me je strah, strepela sam da li je s detetom sve dobro. Na sreću, Julija je zdrava i normalna devojčica koja je dobila ocenu devet na porođaju, pa me je to umirilo. I suprug Predrag i moja mama Pavica bili su u bolnici i videli smo se malo kasnije, kad je prošlo dejstvo anestezije. Plakali smo zbog olakšanja i saznanja da je sve završeno na najbolji mogući način – rekla je Snežana.

Glumica je jednom prilikom istakla kako joj presrećna što joj se ispunila njena najveća želja.

– Svakim danom sam sve srećnija i svesnija toga da mi je ostvarena životna želja: postala sam majka. Suze radosnice su svakodnevne i uživam u svakom trenutku sa Julijom, pevam joj, čitam pesme i priče koje je meni čitala moja majka. Sve radimo zajedno, ne ispuštam je iz ruku, iako su mi svi rekli da ne treba to da radim. Ali ja hoću i želim da je naviknem na moje ruke, jer sam jedva dočekala da je držim u naručju. Čak i spavamo zajedno, ona najčešće na mojim grudima – ponosno je ispričala glumica svojevremeno za domaće medije.

(Objektiv)

BONUS VIDEO - OPUSTILE SE: Ludi letnji ples Slobode Mićalović i Nele Mihajlović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SLOBODA ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Glumica se oglasila iz bolnice - evo u kakvom je stanju (FOTO)