ŠETELA U JAPANKAMA, VEČERALA U RESTORANIMA: DŽenifer Lopez „zapalila“ Kapri (FOTO/VIDEO)

Novosti online

01. 08. 2022. u 20:45

IAKO nije jedina zvezda koja je ovih dana na italijanskom ostru Kapriju, Dženifer Lopez je jedina koja ga je podigla na noge i izazvala ogromnu medijsku pažnju.

ШЕТЕЛА У ЈАПАНКАМА, ВЕЧЕРАЛА У РЕСТОРАНИМА: Џенифер Лопез „запалила“ Капри (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Na ostrvo je stigla da bi prisustvovala Gala dobrotvornoj večeri Unicefa u "Ćertoza di San Đakomo". Publiku na ostrvu "zapalila" je koncertom koji je trajao 30 minuta, na kome je izvela četiri hita: If you had my love, Waiting for tonight, Dance again e Get on the floor, uz pratnju 30 članova baletske grupe. 

Njena kostimografkinja je, kao i uvek, napravila posebne haljine za ovu prilku koje nisu prošle nezapaženo. Super diva, kako je nazivaju italijanski mediji, odsela je u hotelu "Tiberio Palace", a iznajmila je i jahtu na kojoj će provesti odmor sa suprugom Benom Aflekom. Na Kapriju su i druge holivudske zvezde, Leonardo di Kaprio, Džejmi Foks, Spajk Li, Džeremi Ajrons, Džared Leto i Naomi Kembl. Cilj dobrotvorne večeri je sakupljanje sredstava za projekte Unicefa i pomoć deci širom sveta. Na prošlogodišnjem događaju prikupljeno je više od pet miliona evra.

Dženifer Lopez je prošetala Kaprijem u japankama, sa decom Emom i Maksimilijanom, provozala se u mini automobilu koji inače prenosi kofere i viđena je kako večera u restoranima. U jednom od njih, „Vila verde", osoblje joj je, osim što joj je serviralo picu u obliku srca, otpevalo i "Thats amore", kao što su to učinili i pre nekoliko dana kada ih je posetila Maraja Keri.

Ovih dana je na Kapriju nemoguće naći smeštaj bez obzira na to što su cene, upravo zbog prisustva holivudskih zvezda, dosegle zvezde: naime dvokrevetne sobe su se iznajmljivale i za 1.800 evra, dok je jedan od smeštaja ponuđen za 15.000 evra, prenoćište sa doručkom uz bazen. Mnoge svetske zvezde su na odmoru u Italiji. Gvinet Paltrou je u regionu Umbrija, zelenom srcu Italije. Alesandra Ambrozio obožava Kostijera Amalfitana, a porodica Bekam stigla je u Veneciju, pa se jahtom spustila do Pozitana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Kejt Hadson se odmara na italijanskom ostrvu Iskija blizu Napulja. Rasel Krou je posetio Rim, Majkl Džordan i Naomi Vots su posetili Milano, Anđelina Žoli je zajedno sa ćerkom prisustvovala koncertu Maneskina u Rimu.

I dok se neki odmaraju, drugi su u Italiji zbog posla. Naime, Šarliz Teron zajedno sa Umom Turman u Rimu snima film The Old Guard2 u produkciji „Netfliksa", dok je Penelope Kruz u Monci zbog snimanja filma o Encu Ferariju.  

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati