RAT DŽONIJA DEPA SA AMBER POPRIMA NOVE RAZMERE: Bizaran potez poznate klinike - ponude važe do 4. jula

Novosti onlajn

08. 06. 2022. u 12:34

PARNICA između Džonija Depa i njegove bivše supruge izazvala je mnoštvo reakcija javnosti, a internet je već nedeljama pun takozvanih mimova na kojima je glavni lik Amber Herd. Jedan od najbizarnijih delova suđenja bio je onaj kada je Dep govorio o fekalijama koje je pronašao u svom krevetu i tvrdio da ih je ostavila Amber, dok ona tvrdi da je bio u pitanju njihov pas.

РАТ ЏОНИЈА ДЕПА СА АМБЕР ПОПРИМА НОВЕ РАЗМЕРЕ: Бизаран потез познате клинике - понуде важе до 4. јула

Foto: Printskrin

Ovaj deo suđenja očito je bio najzanimljiviji jednoj klinici za fekalije u Rusiji, koja nudi analizu izmeta. Sada su iz klinike ponudili 15 odsto popusta svima koji žele da koriste njihove usluge ako iskoriste kod "Amber Herd".

Komentari ispod objave oglasa za kampanju na Redditu pokazuju da većina ljudi misli da je klinika promašila trik odabirom koda "Amber Herd", te da je umesto toga trebalo da stave kod Amber Turd (turd - g**no).

"Mi u LabQuestu verujemo da niko ne može da bude optužen bez dokaza. Nemoguće je biti otkazan samo zato što su osoba, brend, kultura, narod ili država prikladni za to. Zato vam uvodimo promo kod 'Amber Herd', uz koji možete ostvariti 15% popusta na bilo koju analizu fekalija u LabQuestu. Prihvatamo vaš 'dokaz'!

Ponuda važi od 3. juna do 4. jula 2022. godine", napisali su iz klinike.

BONUS VIDEO: 

DžONI DEP SE SASTAO SA PREMIJERKOM: Slavni glumac na prijemu kod Ane Brnabić

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!