ONA JE NAJVEĆA NOĆNA MORA JELENE TOMAŠEVIĆ: Ivan Bosiljčić je voleo mladu balerinu iz Pozorišta na Terazijama! (FOTO)

Novosti online

11. 02. 2022. u 23:15

DECENIJU već traje skladan brak Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević. Ipak, malo ko zna da je njihova veza koja se dogodila u zenitu karijera, mladih i uspešnih umetnika, pukla pod pritiskom. Ivan Bosiljčić tada nije bio sam.

ОНА ЈЕ НАЈВЕЋА НОЋНА МОРА ЈЕЛЕНЕ ТОМАШЕВИЋ: Иван Босиљчић је волео младу балерину из Позоришта на Теразијама! (ФОТО)

Foto: Instagram

Kada su se rastali Jelena je silno patila, a kako je svojevremeno govorila za medije, u to vreme Sergej Ćetković ponudio joj je pesmu “Da mi je da mi se vrati”, koju ona, skrhana emocijama tada nije mogla da otpeva.

Ivan je sa druge strane, Jelenu pokušao da preboli na drugi način. Kako se tada šuškalo, baš u vreme velike emotivne krize sa Jelenom, Ivan Bosiljčić otpočeo je romansu sa Lidijom Novaković, mladom balerinom, koju je upoznao u “Pozorištu na Terazijama”, dok su zajedno radili na predstavi “Cigani lete u nebo”.

Mlada balerina rodom iz Pančeva, koja još uvek igra u “Pozorištu na Terazijama” posle samo nekoliko meseci tajne romanse postala je bivša devojka Ivana Bosiljčića.

(Ženskimagazin.net)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)