DEKOLTE DO PUPKA: Brutalno izdanje DŽenifer Lopez, seksi pevačica raspametila obožavaoce (FOTO)

Novosti online

08. 02. 2022. u 19:21

DžENIFER Lopez aktivno radi na promociji svog novog filma "Marry Me", ali je svakako već mesecima u žiži javnosti zbog obnovljene romanse sa Ben Aflekom.

ДЕКОЛТЕ ДО ПУПКА: Брутално издање Џенифер Лопез, секси певачица распаметила обожаваоце (ФОТО)

Foto EPA

Zato nije ni čudo što krasi naslovnicu martovskog izdanja kultnog magazina "Rolling Stone", a na fotografijama latino diva izgleda neverovatno seksi i čini nam se - bolje nego ikada, piše Blic Žena. Naime, Džej Lo je pozirala u crnom Balmain kombinezonu iz kolekcije za proleće 2022. godine, a čitavo izdanje jeste jednostavno, ali je ultrazavodljivo i baš u stilu slavne 52-godišnjakinje - smelo i pomalo bezobrazno.

Kombinezon krasi ogroman dekolte, koji seže i ispod pupka, naglasivši tako nage grudi lepe pevačice, a kao da to nije provokativno samo po sebi, ova kreacija izrezana je i sa strane, otkrivši malo gole kože i u predelu struka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Lopezova je pozirala i u senzualnom Herve Leger bodiju u boji kože koji je akcentovao njenu isklesanu figuru i sjajno oblikovane noge, a Džej Lo je još jednom dokazala da stari kao vino i da iz godine u godinu izgleda sve bolje.

U intervjuu za magazin Džej Lo se prisetila perioda sa početka 2000-ih, kada je prvi put bila sa sadašnjim partnerom, holivudskim glumcem Ben Aflekom. Ona je istakla da su se tada suočavali sa oštrim kritikama javnosti, pa čak i rasističkim komentarima. Tvrdi da ih je ignorisala sve do momenta kada je to postalo nemoguće.

- Bilo je brutalno. Brutalno. To je jedna od onih stvari koje zakopate veoma duboko u sebi da biste uopšte mogli da nastavite dalje i da se bavite svojim poslom - ispričala je pevačica.- Smešno je jer smo Ben i ja bili zajedno i bili smo toliko zaljubljeni. Bio je to jedan od najsrećnijih perioda u mom životu. Ali s druge strane, tu je bilo i to što smo bili toliko kritikovani i to je uništilo naš odnos prvo iznutra, pa onda spolja, jer smo jednostavno bili premladi da bismo u tom momentu shvatili šta su zaista najvažnije stvari u životu.

Glumica se dotakla i toga zašto ona i Ben sada nemaju problema i njihova veza ide glatko:

- Neću mnogo pričati o tome. Oboje smo odrasli. Isti smo, a različiti. I to je ono što je lepo. Imati drugu priliku za pravu ljubav... da. Kao što sam rekla, naučili smo mnogo. Znamo šta je stvarno, a šta nije. Dakle, jednostavno je - igra se promenila. Opet, pokuštavam da ne kažem previše.

Slavna lepotica dodala je i da ne vidi da će ponovo raskinuti.

- Mislim da se ne bismo uopšte ponovo spojili da smo mislili da to ide u tom smeru. Osećamo da je ono što smo ponovo pronašli mnogo važnije, i znamo kako to da štitimo i kako živimo svoje živote, šta da delimo, a šta ne. Ono što sada imamo je balans, korist iskustva i mudrost koju smo stekli s godinama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)