ROMANA O USLOVIMA U AUSTRALIJSKOM ZATVORU: "Nisam znala da li sam živa, bila sam bosa na pet stepeni"

Novosti onlajn

17. 01. 2022. u 16:29

ROMANA Panić provela je tri meseca u zatvoru u Australiji, a bila je smeštena u imigracioni hotel dok je čekala da bude deportovana iz te daleke zemlje.

РОМАНА О УСЛОВИМА У АУСТРАЛИЈСКОМ ЗАТВОРУ: Нисам знала да ли сам жива, била сам боса на пет степени

Foto: Printskrin RTV Pink

Romana je šokirana zbog torture kroz koju je prošao Novak Đoković, ali nije iznenađena, jer je i sama doživela torturu australijskih vlasti, piše "Blic".

Doduše, kako je sama rekla, bolje su se ponašali prema njoj u imigracionom centru i u zatvoru nego prema Noletu.

Pevačica je pošto se našla na slobodi i vratila se u Srbiju ispričala da je bila iznenađena kada su joj 3. aprila na vrata od hoteleske sobe zakucala 2 detektiva i 4 policajca. Oni su pretresom pronašli dokaz. Romana je istakla da ona nema veze sa pljačkanjem bankomata, niti da je znala išta o tome, a po savetu advokata je priznala delo, nakon čega je očekivala da će biti slobodna.

Nakon presude pevačica je smeštena u takozvani "waching house" (sobu za posmatranje), gde je temperatura svega 5 stepeni Celzijusa.

- Nisam znala da li sam živa, nisam mogla da verujem. Ja sam otišla u 'Kuću za posmatranje'. Tu ima raznih ljudi. Oni tebe tu posmatraju koji si ti psihološki profil, da vide koji si profil. Mene su tu zadržali sedam dana. To je bilo teško za mene. Tu je temperatura 5 stepeni. Ne smete da imate ciple, čarape, meni je medicinska sestra ipak dala termo čarape. Budeš u trenerci i ljudi su bosi, sve je od metala. Oni traže da ti tu negde budeš psihički isprovociran. Posle toga, sam bila u 'Brizben ženski korektivni centar', to je kao popravni dom. Tu je sve bilo čisto i toplo. Prva 22 dana su mi bila najteža, posle mi je bilo okej. Brinula sam o mojima - ispričala je tada Romana u Amidži šou koja je dodala da nakon što je prebačena u kolektivni centar, da su ulovi bili bolji.

BONUS VIDEO:

NAVIJAČ NOVAKA ĐOKOVIĆA: Smejaćemo se zbog načina na koji su tretirali Noleta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAJDUŽA SVAĐA U ISTORIJI SRPSKOG GLUMIŠTA: Seka kolegi nije oprostila NEPROFESIONALIZAM