PRIMAĆU INJEKCIJE DO KRAJA ŽIVOTA: Ispovest Indi - Ostala sam bez slezine, pankreas mi ne radi dobro

Novosti onlajn

12. 01. 2022. u 09:39

INDIRA Aradinović Indi kaže da ima zdravstvene probleme deset meseci nakon operacije smanjenja želuca.

ПРИМАЋУ ИНЈЕКЦИЈЕ ДО КРАЈА ЖИВОТА: Исповест Инди - Остала сам без слезине, панкреас ми не ради добро

Foto Instagram/indy_ara_indira

- Dešava mi se da povraćam kad mi ne prija hrana ili ako mnogo pojedem. Ipak, ne kajem se što sam se operisala, jer sam smršala 35 kilograma. Da sam prošla kroz pakao, jesam. Lekari su mi se borili za život mesec dana posle operacije. Moraću da primam injekcije do kraja života. Zbog komplikacija sam ostala bez slezine, pankreas mi ne radi dobro... Više nikada neću biti zdrava, kao što sam bila pre nego što sam otišla na operaciju - priča Indi i dodaje da joj je u teškim trenucima pomogla vera:

- Stalno sam se molila Bogu! Mnogo ljudi mi je pisalo poruke i slalo pozitivnu energiju, to me je držalo kad sam padala u depresiju.

BONUS VIDEO:

VELIKI USPEH SRBIJE: U 2021. godini otvoreno je čak 18 fabrika, a započeta je izgradnja 6 novih

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)