VESNA ĐOGANI OPLELA PO BAKI PRASETU: Ako sveštenik tako vaspitava dete, šta je ostalo za druge...

Novosti onlajn

14. 12. 2021. u 08:54

SMRT jutjuberke Kike Đukić potresla je region, a tim povodom se oglasila i Vesna Đogani koja je poslednjih godina izuzetno popularna na društvenoj mreži Tiktok.

ВЕСНА ЂОГАНИ ОПЛЕЛА ПО БАКИ ПРАСЕТУ: Ако свештеник тако васпитава дете, шта је остало за друге...

Foto: Printksrin

Ona se osvrnula na sadržaj koji se propagira na sličnim mrežama i na tinejdžere koji taj sadržaj plasiraju ali i komentarišu. U jednom trenutku spomenula je i jutjubera čiji je otac sveštenik, aludirajući na Bogdana Ilića, Baku Praseta, i psovke koje koristi u svojim klipovima.

- Zakon bi trebalo da bude jasan. Treba da se uvede red na društvenim mrežama tako da niko ne može da otvori profil na tuđe ili izmišljeno ime i prezime i da na taj način sakrije svoj identitet, već samo na svoje, tako da će pri kreiranju profila morati da upiše JMBG i bez toga neće moći da se registruje na društvene mreže. A kada pređe granicu normalne verbalne komunikacije i vređa na bilo kojoj osnovi, da mu se ukine profil na 10-20 godina, tako da može samo da gleda sadržaj, ali ne može da daje objave ili komentariše bilo kog osim sebe kad se pogleda u ogledalu. Tako se to rešava - napisala je Vesna.

- Mi odrasli smo uzori svojoj deci. Puštamo neke "Prasiće" da nam vaspitavaju decu, da im govore kako se lako zarađuje "lamborgini" psovkama. Svaka druga reč je "p**i k***c". Ako tako jedno svešteno lice vaspitava svoje dete, šta očekivati od običnih roditelja koji jedva sastavljaju kraj sa krajem. E takve gluposti ne smeju da budu javne, to ostaje u tvoja četiri zida. Ima toliko lepih stvari o kojima se može pisati i pričati: muzika, sport, dobra hrana, putovanja, moda, umetnost... Sve ono što život čini lepim. A ako ništa od toga ne znaš ili nemaš talenta, onda idi čuvaj ovce i njima propagiraj budalaštine - napisala je Vesna Đogani na svom Instagram profilu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije