KATARINA ŽIVKOVIĆ IZNENADILA IZJAVOM: Mama pravi spisak gostiju za svadbu

Novosti online

10. 12. 2021. u 09:09

KATARINA Živković važi za jednu od pevačica na estradi koja nema dlake na jeziku i uvek priča sve što misli.

КАТАРИНА ЖИВКОВИЋ ИЗНЕНАДИЛА ИЗЈАВОМ: Мама прави списак гостију за свадбу

Foto: Instagram

Na snimanju novogodišnjeg programa pevačica je razgovarala sa pripadnicima medija, tom prilikom je Kaća otkrila kako se odnosi prema prijateljima, ali i kako odstrani one koji su prema njoj loši. Naravno, nezaobilazno je bilo i pitanje o udaji...

Katarina je rekla da "nije loša" prema prijateljima, ali da ume da bude i gora.

- Kao gumicom obrišem lažna prijateljstva, bez problema. Šalim se, nije tako, ja to tako sebi govorim, a inače sam jako emotivna i dosta patim. Treba mi dosta vremena da prebolim i da shvatim zašto mi je neko uradio lošu stvar i nešto što ja nikom ne bih uradila. Ja se predstavljam da sam mnogo jaka, to mi je maska, nekada mi pomaže - rekla je Kaća za 24sedam.

Pevačica kaže da kad god je neko povredi i ispadne nečovek, ona ga "odstrani". Ali na pitanje šta je najgore što je uradila nekom muškarcu, da li je slupala auto, ili slomila telefon, Kaća je kratko rekla:

- Ja lomim samo srca. I meni je nekad srce bilo slomljeno.

Na pitanje o udaji se našalila.

- To me i majka stalno pita. Ja joj kažem "Mama, i ja jedva čekam da se udam, isto!". Ali ne znam kada. Ne nervira me to pitanje. A moja majka pravi spisak zvanica. Vi niste na njenom spisku, ali bićete na mom, sa mladine strane (smeh).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna