PREKRŠAJNE PRIJAVE PROTIV MARIJE KARAN I NJENOG DEČKA? NJega teret za napad, nju za oštećenje tuđe stvari

Novosti online

06. 11. 2021. u 16:38

PROTIV Vladana Balabana, dečka glumice Marije Karan, podneta je prekršajna prijava zbog napada, ali će, ista prijava biti podneta i protiv glumice, zbog toga što je navodno oštetila Balabanov automobil.

ПРЕКРШАЈНЕ ПРИЈАВЕ ПРОТИВ МАРИЈЕ КАРАН И ЊЕНОГ ДЕЧКА? Њега терет за напад, њу за оштећење туђе ствари

Foto Promo

Prema nezvaničninim informacijama, tužilaštvo je sinoć evidentiralo događaj. Ipak, prema proceni dežurnog tužioca Prvog osnovnog tužilaštva, makar na prvom uviđaju, nije bilo osnova za krivično gonjenje učesnika u incidentu.

Ipak, podnete su dve prekršajne: protiv Balabana, koji je, kako se sumnja, udario glumicu, i protiv Marije Karan, koja je, prema svemu sudeći, oštetila vozilo svog dečka, prenosi Blic.

Istraga je i dalje u toku, ali ako delo ne bude drugačije kvalifikovanu u narednim danima, sve bi moglo da se završi plaćanjem novčanih kazni. Ovo, delom, zavisi i od stepena povreda koje je Karan zadobila.

Podsetimo, patrola, koja je došla po pozivu, na ulici je zatekla porše kajen u kom se na mestu vozača nalazila glumica Marija Karan, a na mestu suvozača njen dečko.

Policija je utvrdila da su se njih dvoje prethodno posvađali u jednom poznatom prestoničkom restoranu polse čega je dečko izašao iz restorana i krenuo ka garaži u Dositejevoj.

Odmah potom usledila je nova rasprava između njih dvoje posle koje je Vladan otvorenom šakom udario Mariju u desnu stranu lica, a tom prilikom je nastala vidna povreda u vidu manje otekline.

Glumica je zatim uzela tegove i PP aparat i navedenim predmetima razbila zadnje staklo na vozilu.

Zbog zadobijenih povreda Marija je kolima SHP u pratnji patrole prevezena na UC, gde se još uvek nalazi.

Od strane radnika OZSK konsultovan je dežurni tužilac u Beogradu, Olivera Davidović, koja se izjasnila da nema elemenata krivičnog dela i da Balaban može, ukoliko želi, da podnese prekršajnu prijavu za krivično delo za uništenje i oštećenje tuđe stvari.

(Telegraf.rs)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024